PERSOONLIJK ADVIES

Een goedkope strandbal met bedrukking is altijd erg geliefd. Dit komt onder meer doordat het geschenk relatief goedkoop in aanschaf is, en zeer eenvoudig weggegeven kan worden. Een ander voordeel van een goedkope strandbal is vaak het kleine formaat dat de strandbal heeft. Hierbij hebben we het natuurlijk over het formaat van de goedkope strandbal als hij nog niet is opgeblazen.

Een goedkoop bedrukte strandbal kan dus ook erg interessant zijn voor uw bedrijf. Bij De PennenBoer kunt u het gehele aanbod goedkope strandballen online en vrijblijvend bekijken. U kunt zelfs uw prijs berekenen zonder dat hiervoor gegevens voor hoeven te worden ingevuld of een offerte moet worden aangevraagd. Hierdoor weet u meteen waar u aan toe bent en kunt u direct onze lage prijzen bekijken.

Goedkope strandballen met bedrukking – soorten 

Goedkope strandballen met bedrukking kunnen bij De PennenBoer in verschillende formaten en kleuren worden besteld. Zo kunt u namelijk een goedkope strandbal kiezen die aan uw wensen voldoet en waar u tevreden mee bent. Enkele voorbeelden uit ons assortiment zijn:

  • 360 mm;
  • 500 mm;
  • glimmend;
  • 6 panelen.

Goedkope strandballen met bedrukking weggeven 

Goedkope strandballen met bedrukking kunnen eigenlijk het hele jaar door worden weggegeven. Dit kan zowel met een mailing als gewoon persoonlijk. Natuurlijk kunnen goedkope strandballen ook zeer goed gebruikt worden voor beurzen, open dagen en andere evenementen waarbij promotie zeer belangrijk is. Met een goedkoop bedrukte strandbal laat u een onuitwisbare indruk achter. 

Goedkope strandballen bedrukken 

Een goedkope strandbal kan natuurlijk geheel naar uw eigen wensen worden bedrukt. De PennenBoer geeft echter wel altijd advies, om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Een goedkope strandbal wordt middels een zeefdruk of tampondruk bedrukt. Beide technieken brengen de bedrukking op een andere manier aan. Een tampondruk maakt gebruik van een rubberen stempel, terwijl een zeefdruk gebruik maakt van een uitgesneden plaat en kleurenmachine. Beide hebben echter een zeer mooi en opvallend resultaat. 

Goedkope strandballen kunnen worden bedrukt met uw logo, maar ook met uw bedrijfsnaam en andere gegevens.

Contact met ons

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons verkoopteam. Zij zijn te bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer geschenken bekijken 

Bekijk meer geschenken bij de categorieën strandartikelen, thermosbekers en paraplu’s!

Strandballen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.