PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop lippenbalsem bedrukken met uw eigen logo, dat is natuurlijk mogelijk bij De PennenBoer. Via onze gebruiksvriendelijk webshop, bekijkt u op uw eigen gemak het gehele assortiment in goedkope lippenbalsem met logo. Als u het juiste exemplaar voor uw bedrijf, doelgroep of doeleinde heeft gevonden, dan kunt u eenvoudig het aantal invoeren en de bedrukkingssoort. Dit eenmaal gedaan, ziet u meteen de prijs van het gewenste geschenk met bedrukking. U weet dus meteen waar u aan toe bent bij De PennenBoer. Als u daarna al uw gegevens invoert en op ‘’bestellen’’ klikt, komt de bestelling bij ons binnen en handelen wij deze zo snel mogelijk af. Een extra voordeel bij De PennenBoer is dat u een gratis digitale proefdruk ontvangt. Op deze digitale proefdruk staat de uitgekozen goedkope lippenbalsem met uw bedrukking afgebeeld.

Goedkoop bedrukte lippenbalsem | diverse soorten

Goedkoop bedrukte lippenbalsem is er in veel verschillende soorten. Goedkope lippenbalsem met bedrukking is bedoeld om droge lippen tegen te gaan. Er is het hele jaar door behoefte aan bedrukte goedkope lippenbalsem, in de zomer door de zon en in de winter door de koude wind. U kunt het geschenk dus het gehele jaar vergeven, waardoor u een groter aantal kunt bestellen en de geschenken vast op voorraad kunt leggen.

Goedkope lippenbalsem bedrukt met logo of bedrijfsnaam is een leuk strooiartikel voor op een beurs, maar ook om neer te zetten bij de receptie of mee te geven na een gesprek. Goedkope lippenbalsem met een bedrukking heeft een zeer grote doelgroep omdat iedereen wel eens last heeft van droge en gevoelige lippen. Ook is het een artikel dat makkelijk  is weg te geven aan dus een zeer grote doelgroep. 

Lippenbalsem bedrukken

Goedkope lippenbalsem bedrukken gebeurt altijd met de nodige zorgvuldigheid, omdat uw logo goed uit moet komen. Lippenbalsem kan bedrukt worden met een tampondruk en rondom bedrukt worden. Het ligt aan de vorm van de lippenbalsem hoe deze bedrukt kan worden. Informatie die u kunt bedrukken is:

  • Logo;
  • Bedrijfsnaam;
  • Telefoonnummer;
  • Website.

Meer informatie?

Goedkope lippenbalsem bedrukken kan verscheidend. Voor vragen of extra informatie kunt u via onderstaande gegevens altijd contact opnemen.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Andere goedkope promotieartikelen

Kijk voor meer goedkope promotieartikelen bij verzorgingsproducten, zaklampen en zonnebrillen.

Lippenbalsem bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.