PERSOONLIJK ADVIES

Notitieboekjes van karton met bedrukking

Bedrukte kartonnen notitieboekjes vind je bij De PennenBoer in allerlei soorten en maten. Goedkope en duurzame geschenken, daar word je als bedrijf blij van. Met bedrukte notitieboekjes van karton kun je allerlei doelgroepen blij maken, maar je kunt ze natuurlijk ook gebruiken binnen je eigen bedrijf.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Notitieboekjes van karton met een bedrukking zijn ideale geschenken om weg te geven aan bekende en onbekende doelgroepen. De reden daarvan is dat het gaat om een bruikbaar relatiegeschenken en als jij daar je naam en/of logo op plaatst zal deze gegarandeerd exposure krijgen. Een notitieboekje van karton met jouw bedrukking is namelijk iets wat men meeneemt en dingen in op kan schrijven. Dit kan zowel tijdens vergaderingen, maar ook in de trein of op andere momenten. Kartonnen notitieboekjes met logo zijn dan ook geliefde relatiegeschenken om te ontvangen.

Bedrukte kartonnen notitieboekjes weggeven met een bedrukte pen

Het bedrukken van kartonnen notitieboekjes en vergeven of gebruiken binnen eigen bedrijf is natuurlijk al een goed idee. Maar je hebt met een notitieboekje van karton ook de keuze om deze te combineren met een ander bedrukt relatiegeschenk. Een bedrukte pen zou hiervoor bij uitstek het meest passende geschenk zijn. Als je bij het vergeven van een bedrukt kartonnen notitieboekje direct een bedrukte pen weggeeft, kan de ontvanger meteen gebruik maken van het notitieboekje door daarin dingen op te schrijven. Daarnaast geeft het jou de mogelijkheid om nog meer exposure aan je bedrijfsnaam en/of logo te geven doordat je twee bedrukte geschenken weggeeft. De PennenBoer helpt je graag met het kiezen van een bijpassende pen bij de bedrukte kartonnen notitieboekjes.

Het bedrukken van notitieboekjes van karton

Het bedrukken van kartonnen notitieboekjes met jouw logo of bedrijfsnaam kan van één tot vier kleuren. Je hebt dus allerlei mogelijkheden om een opvallende bedrukking samen te stellen. Natuurlijk helpen wij jou hier ook graag bij. Via onderstaande contactgegevens kun je hierover contact met ons opnemen.

Contact met De PennenBoer

Je neemt eenvoudig en op meerdere manieren contact met ons op voor al jouw vragen of notitieboekjes van karton. Je kunt ons tijdens werkuren telefonisch en via de chat bereiken en je kunt ons natuurlijk altijd een mailtje sturen. Gebruik hiervoor één van de volgende contactgegevens:

-          074 – 711 0211 (Nederland)

-          078 – 481 648 (België)

-          info@depennenboer.nl

Bekijk ook de andere producten in de webshop!

Naast notitieboekjes van karton met bedrukking biedt De PennenBoer nog veel meer aan, namelijk: papieren tassenpapieren balpennen en mutsen!

Notitieboekjes van karton met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10