PERSOONLIJK ADVIES

Eco vriendelijk, stapt u ook over?

Om een minder grotere consumerende voetafdruk achter te laten, bieden wij de gerecyclede notitieboekjes aan. Het gerecyclede materiaal van deze notitieboekjes heeft ook zijn charmes. Nee, het beschikt niet over een zwarte, rood en witte gelakte kaft.

Het maakt een duidelijke onderscheiding in het materiaal dat wordt gebruikt. U kunt in het materiaal dat wordt gebruikt, zich onderscheiden van andere organisaties.

U denkt aan wat voor effect het heeft, als het gaat om in overvloed te consumeren. Milieuvriendelijk en duurzaamheid is voor u de formule of missie! Met deze missie en visie wenst u te ondernemen, straal dit tegelijkertijd uit met deze eco notitieboekjes. Duurzaamheid voert u in uw bedrijfsvoering door. Heeft u een streepje voor op de vervuilende bedrijven? De consument is best bereid om daar iets meer voor te betalen. Daar ligt de kern om duurzaam te ondernemen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

De notitieboekjes zijn verkrijgbaar met in de afwerking, de gekleurde bladwijzer en elastieken. Een ander eco vriendelijk materiaal: kurk en jute katoen komen ook terug in de verwerking van de kaft bij bovenstaande notitieboekjes. Niet te vergeten hebben wij ook de notitieblok met een gerecyclede pen en de gereproduceerde bamboevellen. Ieder product kan zo geproduceerd worden. Van 72, 80, 96  tot aan 160 pagina vellen. U kunt een selectie maken in de hoeveelheid, u wenst te hebben voor een notitieboekje.

Tot zo ver vele duidelijke kleurmogelijkheden, in bedrukkingskleuren, materiaalkeuze kaft en Eco vriendelijke pagina vellen. Draag bij aan een duurzaam planeet, waar de gevolgen van extreem over consumptie valt te overzien.

Voor ons een uitgangspunt dat u duurzaam consumeert. In positieve zinnen levert het ons veel meer op, wanneer we met dit gegeven bewuster mee omgaan. Gerecycled materiaal wat weder geproduceerd gebruikt kan worden, wat omgevormd wordt tot een nieuw product. Het herproduceren van herbruikbare materialen ligt de nieuwe toekomst.

Eco vriendelijk, stapt u ook over?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10