PERSOONLIJK ADVIES

Beachflags bedrukken

Beachflags, ook wel strandvlaggen of beachvlaggen genoemd, zijn ideale reclamemakers. Deze beachflags worden gebruikt op het strand, evenementen, beurzen, langs de weg of voor een winkel. De lichtgewicht vlaggen kunnen gemakkelijk geplaatst en verplaatst worden waardoor ze herbruikbaar zijn voor een volgend evenement of iets dergelijks. De beachflags zijn eenvoudig te bestellen via de webshop van De Pennenboer. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Beachflags bedrukken

Beachflags worden ook wel beachvlaggen of strandvlaggen genoemd en zijn ideale reclamemakers. Deze kunnen worden voorzien van iedere gewenste bedrukking en vervolgens op iedere gewenste plek worden geplaatst. Beachflags komen we natuurlijk tegen op het strand maar ook op evenementen, beurzen, langs de weg of voor een winkel. De beachflags zijn geschikt voor zowel binnen als buitengebruik en voor vele doeleinden inzetbaar. De lichtgewicht vlaggen kunnen gemakkelijk geplaatst en verplaatst worden waardoor deze ook herbruikbaar zijn nadat deze zijn ingezet voor bijvoorbeeld een evenement.

Bedrukte beachflags bij De Pennenboer

Voor bedrukte beachflags kunt u natuurlijk terecht bij De Pennenboer. Ons assortiment bestaat uit rechte beachflags van 3 meter, 4 meter en 5 meter. Deze zijn te bedrukken in iedere gewenste kleur, print, met logo of een tekst. De beachflags zijn per stuk te bestellen en deze zijn scherp geprijsd. Kies eerst de grootte van de beachflag, vervolgens kiest u een bedrukking en het aantal beachflags dat u wilt bestellen. Daarna wordt een gratis digitale proefdruk gemaakt zodat u precies kunt zien hoe de beachflag eruit komt te zien. Mochten er nog aanpassingen nodig zijn, dan is dat nog mogelijk. Gaat u akkoord dan worden de beachflags geleverd met een snelle levertijd van 5 werkdagen. De prijs van de beachflags is inclusief de 17 kilogram voet en mast.

Online relatiegeschenken en promotiemateriaal bestellen

Beachflags zijn ideaal voor het maken van reclame. U kunt de beachflag laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo en deze op diverse plekken plaatsen. Zo zullen er tal van mensen in aanraking komen met uw bedrijf. Naast beachflags van hoge kwaliteit bestaat het aanbod op Goedkooppennenbedrukken.nl uit nog veel meer artikelen die kunnen worden ingezet ter promotie. Zo kunt u artikelen laten bedrukken en deze uitdelen ter promotie maar ook bestaat het assortiment uit kleding die u kunt laten bedrukken. Daarnaast bieden wij diverse artikelen in ons assortiment die geschikt zijn als relatiegeschenk voor uw klanten of zakenrelaties. In iedere prijsklasse is er wel een geschikt artikel te vinden. Alle artikelen kunnen wij voor u bedrukken en een bestelling plaatst u eenvoudig online. Bekijk ons aanbod aan promotieartikelen en relatiegeschenken online op onze website en plaats een bestelling. Voor vragen of meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Beachflags bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.