PERSOONLIJK ADVIES

Filters sluiten
Filteren op:
Tags

Lees onze blog

Jouw naamsbekendheid vergroten door het uitdelen van geschenken, dat kan zeker! Ben jij op zoek naar zomergeschenken om deze mee te geven aan jouw klanten, medewerkers of relaties? In ons blog geven wij diverse mogelijkheden en kun jij inspiratie opdoen voor jouw eigen geschenken!

De zomer staat voor de deur

Hoewel het nu nog lente is, kunnen we ons ook al op gaan maken voor de zomer. Want de zomer staat voor de deur! Qua weer lijkt het daar nog niet helemaal op, maar het wordt nu steeds warmer en voor we het weten leven we vooral buiten. Als bedrijf moet je daar dan ook op inspelen met de geschenken. Wil je inspiratie op doen? Lees dan vooral ons blog!
Petten zijn een populair stijlvoorwerp dat veel mensen dragen om zichzelf te beschermen tegen de zon. De PennenBoer biedt verschillende opties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan deze blog of bekijk onze website!
Met het festivalseizoen in aantocht kun je reclame gaan maken. Dit kan als festival zelf, maar ook als bedrijf zijnde. Hoe pak jij dit aan? Zoek jij inspiratie? Lees dan ons blog door!
Met de lente voor de deur moet jullie bedrijf ook andere geschenken bedrukken om uit te delen. Inspiratie nodig of benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan vooral deze blog door! Wij geven enkele mogelijkheden die ons assortiment te bieden heeft!
Elke dag maken we veel gebruik van diverse elektronische gadgets. Daardoor biedt dit enorme kansen voor bedrijven om door middel van relatiegeschenken de naamsbekendheid te vergroten en de branding te versterken. Benieuwd naar de mogelijkheden? In deze blog leggen we enkele gadgets voor die je kunt laten bedrukken!
Op een beurs worden vaak kleine geschenken uitgedeeld, zodat de bezoeker het bedrijf voor langere tijd zal onthouden. Nu het beursseizoen weer aanbreekt is het handig dat jullie als bedrijf de promotieartikelen ook klaar hebben liggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel deze blog!
In een jaar zijn er veel momenten om als bedrijf een leuk geschenk uit te delen. Denk bijvoorbeeld aan Pasen, dit is een goed moment om een klein geschenk met chocolade of diverse andere geschenken uit te delen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan ons blog!
Dankzij relatiegeschenken en promotieartikelen is het mogelijk om reclame te maken voor het bedrijf. Worden deze geschenken uitgedeeld aan relaties, klanten of medewerkers? Dan zullen zij, dankzij de bedrukking, (on)bewust reclame maken. Een win-win situatie dus! Lees ons blog voor inspiratie!
Persoonlijke en unieke oude- en nieuwjaarspakketten voor iedere relatie. Laat diverse geschenken bedrukken en stel samen een mooi nieuwjaarspakket samen.

Wintersportartikelen bedrukken

Elk jaar gaan er ontzettend veel mensen op wintersport. Daar kun je als bedrijf op inspelen door middel van wintersportartikelen te bedrukken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Lees dan ons blog en doe inspiratie op!

Sinterklaaspakketten uitdelen

Sinterklaas staat voor de deur. Sommige bedrijven grijpen deze periode aan om relaties, werknemers en klanten te verrassen met leuke sinterklaasgeschenken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan ons blog en doe inspiratie op!
Ondanks dat het weer nog erg aangenaam is eind oktober, staat de winter toch echt voor de deur. Wil jullie bedrijf alvast geschenken bedrukken? Dan kan De PennenBoer helpen. In deze blog geven wij diverse voorbeelden van populaire wintergeschenken. Lees snel en bestel via de website!
Elk jaar in de maand december delen onder andere veel werkgevers ze uit, de kerstpakketten. Daarbij zijn er diverse keuzes die gemaakt kunnen worden. Gaat u voor een samengesteld pakket of stelt u zelf een kerstpakket samen? Ongeacht uw keuze, De Pennenboer kan u hierbij helpen!

Populaire eco geschenken

Ook voor bedrijven worden eco geschenken steeds aantrekkelijker. Vooral omdat steeds meer relaties, werknemers en klanten op zoek gaan naar duurzame bedrijven. Door middel van eco geschenken kun je aangeven dat jullie bedrijf voor duurzaamheid staat.

Functionele herfstgeschenken

De zomer lijkt dan nu toch echt ten einde te zijn. Daarom moeten we ons gaan opmaken voor de herfstmaanden. Daardoor krijgen we meer te maken met koelere temperaturen, maar ook met meer neerslag. Wil je als bedrijf de juiste geschenken vinden voor de herfst? Lees dan ons blog, want wij geven diverse mogelijkheden!
Veel bedrijven geven aan het eind van het jaar een kerstpakket aan de werknemers, relaties en klanten. Wanneer ook u een kerstpakket wilt samenstellen, begin er op tijd mee! Zo voorkomt u de stress of het wel op tijd geleverd kan worden. Wilt u wat inspiratie op doen? Lees dan snel ons blog of bekijk onze webshop!
We hebben ze allemaal wel in huis liggen, kleine geschenken van bedrijven zoals een bedrukte pen of een winkelwagenmuntje. Veel kleine bedrijven denken dat dit is weggelegd voor de bedrijven met een grote zak geld, maar dat is niet zo! Wij bieden diverse promotieartikelen en relatiegeschenken aan tegen betaalbare prijzen!
Het vinden van het juiste geschenk voor uw klanten, relaties en werknemers kan soms lastig zijn. Want u wilt soms net wat meer vertellen dan de standaard relatiegeschenken gaan. Dan zijn de custom made relatiegeschenken een uitstekende mogelijkheid. Wij bieden diverse geschenken custom made aan. Benieuwd? Lees ons blog of neem contact met ons op!
Laat uw klanten, relaties en werknemers voorbereid op vakantie gaan met mooi bedrukte relatiegeschenken. De Pennenboer biedt verschillende mogelijkheden. Lees snel ons blog of bekijk onze website en laat mooie vakantie producten bedrukken!

Strooigoed promotieartikelen

Naamsbekendheid is erg belangrijk voor bedrijven. Om uw naamsbekendheid te vergroten kunt u gebruik maken van strooigoed promotieartikelen. Dit zijn goedkopere promotieartikelen die in grote aantallen bedrukt en uitgedeeld kunnen worden. Benieuwd naar voorbeelden? Lees snel ons blog!
Voor evenementen is promotie van belang. Want dankzij de promotie krijgen mensen over het evenement te horen, maar krijgen zij er ook steeds meer zin in. Naast de online mogelijkheden zijn er ook nog talloze offline promotie mogelijkheden. Benieuwd? Lees ons blog voor diverse voorbeelden van offline promotieartikelen!
Bedrijven gebruiken vaak relatiegeschenken of promotieartikelen om de bedrijfsnaam of logo onder de mensen te krijgen. Dankzij glazen bedrukken kunt u uw bedrijfsnaam of logo op een leuke manier naar voren laten komen. Daarnaast zijn bedrukte glazen ook breed in te zetten. Bekijk de mogelijkheden!
Relatiegeschenken en promotieartikelen worden veel gebruikt door bedrijven. Deze worden ingezet voor de tevredenheid van klanten en relaties, maar worden ook ingezet voor het vergroten van de naamsbekendheid. Uiteraard moet het wel een geschenk zijn dat goed te gebruiken is. Laat daarom diverse tassen bedrukken! Benieuwd? Lees ons blog!
1 van 14

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10