PERSOONLIJK ADVIES

Filters sluiten
Filteren op:
Tags
Blogs
Steeds meer bedrijven gaan zich duurzaam inzetten. Maar hoe laat u dit als bedrijf zien bij uw relaties? Door middel van duurzame geschenken! Deel ze uit aan uw relaties of potentiële klanten en laat zien dat u aan het milieu denkt!
Nu de lente begint en de mensen weer meer naar buiten gaan, is het misschien een goed moment om als bedrijf relatiegeschenken of promotieartikelen uit te delen. Maar welke artikelen zijn hiervoor nu geschikt? In dit blog behandelen we de perfecte lente geschenken voor uw relaties!
Als bedrijf is het weggeven van een geschenk in veel gevallen mogelijk. Echter wanneer u een geschenk weggeeft is het noodzakelijk dat het geschenk ook functioneel is. Want dan zal het bedrukte geschenk gebruikt worden en haalt u het meeste voordeel uit het artikel. Laat daarom tassen bedrukken! Een tas is breed inzetbaar en zeer functioneel. Een geschenk dat uw relaties graag ontvangen!
Koffiekopjes worden dagelijks veel gebruikt op kantoor, maar ook bij mensen thuis. Koffiekopjes bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan kan daarom een goede manier van branding zijn. Heeft u inspiratie nodig of bent u benieuwd wat de voordelen zijn? Lees snel ons blog!
Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotieartikel waar uw relaties of potentiële klanten echt wat aan hebben? Dan hebben wij hier het ideale geschenk voor u, de katoenen tas! Lees het blog nu!
Het nieuwe jaar staat weer voor de deur! Voor veel bedrijven staat deze laatste maand dan ook in het teken van het afronden van zaken en voorbereidingen treffen voor het nieuwe jaar. Voor velen een drukke periode! Wilt u uw relaties of klanten extra in het zonnetje zetten? Geef ze dan een prachtig relatiegeschenk cadeau.
Bent u op zoek naar het perfecte relatiegeschenk voor in de winter? in deze blog vindt u tips over de leukste relatiegeschenken van dit moment!

Fleecedekens voor de winterdagen

U zult misschien denken dat een fleecedeken een echt winters geschenk is, maar dat is zeker niet zo. Een fleecedeken is heerlijk voor in de wintermaanden om lekker onder weg te kruipen op de bank. U kunt zelfs de fleecedeken laten bedrukken.
Laat met een klein sinterklaascadeautje waardering blijken aan uw medewerkers. Hard werken wordt beloond en het personeel gaat met een fijn gevoel pakjesavond tegemoet. Maar wat zijn nou leuke sinterklaascadeautjes om te geven aan uw personeel?
De belangrijkste regel die vanaf moment één van de coronacrisis werd ingevoerd, is de 1,5 meter afstand regel. Maar hoe zorgt u ervoor dat de 1,5 meter wordt gehandhaafd binnen uw bedrijf?
Voor veel ondernemers is een mondkapjesplicht even omschakelen. Welke mondkapjes moet u namelijk aanschaffen? Hoe gebruik ik deze mondkapjes? En welke soorten zijn er?
De zomer is alweer voorbij gevlogen en de dagen worden weer korter. De zon krijgt steeds minder ruimte om te schijnen en het wordt weer natter en kouder. Om deze koude en natte maanden door te komen hebben wij hier onze top producten voor de herfst samengebracht. Samen met deze topproducten komen u en uw relaties de komende maanden door. Benieuwd over welke producten het gaat? Kijk dan snel in dit blog en kom erachter!
Het is steeds vaker het onderwerp van gesprek en er wordt regelmatig tegen geprotesteerd; de opwarming van de aarde en het welzijn van het milieu zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ook als onderneming kunt u een steentje bijdragen aan de verbetering van het milieu. Het aanschaffen van eco producten is een goede manier om dit te doen. Maar waarom zou u als bedrijf moeten investeren in eco producten? Veel bedrijven vragen zich dit af en zijn benieuwd naar de meerwaarde van eco producten. Omdat wij van De Pennenboer dit heel goed begrijpen, gaan we dieper in op de vraag ‘Wat is de meerwaarde van eco geschenken en producten?
De bedrukte pen is het populairste relatiegeschenk ter wereld. Maar waarom is zijn bedrukte pennen eigenlijk zo populair? Wij geven antwoord op uw vragen én geven uw een aantal tips per inspiratie!
Een mooi geschenk hoeft niet duur te zijn. Bij het afgeven van geschenken gaat het namelijk om het idee erachter. Wij geven u hieronder een overzicht van 5 topcadeaus voor lage prijzen.
Heerlijk dagje strand in het verschiet? Dan mag een strandbal zéker niet ontbreken. Of u nou jong of oud bent, iedereen kan zich uren vermaken met een strandbal op het strand; ook uw zakenrelatie.
Werknemers zullen zich met een klein cadeau of presentje al snel gewaardeerd voelen. Hierdoor gaan ze met een fijn gevoel de vakantieperiode in en zullen ze begin september weer voor het bedrijf klaarstaan.
Er zijn enorm veel soorten relatiegeschenken en promotieartikelen die het hele jaar door gegeven kunnen worden. Wilt u nou een geschenk weggeven die gericht is op de zomer en hier ook uitstekend bij past? Blijf dan verder lezen.
Wilt u graag een promotieartikel dat helemaal past bij uw bedrijf en de uitstraling van het bedrijf? Dan kunt u kiezen voor een speciale custom made productie. Bij custom made productie kunt u producten helemaal op maat laten maken en bedrukken. Bij De Pennenboer is het ook mogelijk om custom made promotieartikelen en relatiegeschenken te bestellen.
Draagtassen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en materialen. Al deze verschillende materialen van tassen kunnen erg verwarrend zijn. Want wat is nu het verschil tussen jute, katoen en canvas?
Het milieu en de duurzaamheid van onze aarde wordt steeds belangrijker voor veel mensen. Ook bedrijven gaan hier steeds meer op in spelen en u kunt met uw bedrijf ook een steentje bijdragen aan een beter milieu.
Relatiegeschenken worden tegenwoordig erg veel toegepast door bedrijven. Dit kan zijn om het bedrijf te promoten, maar ook om waardering te tonen naar klanten en relaties. Bent u van plan om relatiegeschenken te gaan gebruiken voor uw bedrijf, maar bent u nog niet overtuigd van de meerwaarde ervan? Lees dan snel deze blog verder, waarin we de meerwaarde van relatiegeschenken bespreken en ook de diverse mogelijkheden die u heeft.
Heeft u relatiegeschenken besteld en wilt u deze laten bedrukken? Dan kunt u een tekst doorgeven of een bestand uploaden. Het bestand ontvangen wij het liefst als een gevectoriseerd Ai, EPS of PDF bestand. We begrijpen dat dit voor veel mensen onbekende begrippen zijn, daarom leggen we u in dit blog uit wat een gevectoriseerd bestand is en waarom wij deze (meestal) nodig hebben.
De katoenen tas is één van de meest favoriete artikelen in de webshop van De PennenBoer. Niet zo gek, want katoenen tassen zijn goedkoop én duurzaam: een prachtige combinatie. We ontvangen veel vragen van onze klanten en daarom geven we u in dit blog graag alle ins & outs over katoenen tassen bedrukken.
1 van 12

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

snelle levering!

arja stam uit Geldermalsen

10

Vlot en duidelijk

UBBA bv uit Uffelte

9

Uitstekende service en kwaliteit

Sander uit Alphen aan den Rijn

10

Goed

J uit R

8