PERSOONLIJK ADVIES

Filters sluiten
Filteren op:
Tags

Lees onze blog

Eén van de meest gebruikte relatiegeschenken en promotieartikelen zijn de bedrukte en gegraveerde pennen. Wellicht heeft u ook veel bedrukte pennen thuis liggen. Uiteindelijk kan niemand genoeg pennen hebben en daarom is een bedrukte of gegraveerde pen altijd welkom. Daarom is het pennen bedrukken of graveren ook zo geliefd bij ondernemers!
Heeft u niet veel budget voor relatiegeschenken of promotieartikelen, maar wilt u uw relaties wel eens bedanken? Dat kan zeker, want De Pennenboer heeft ook veel goedkope relatiegeschenken en promotieartikelen op voorraad. Want relatiegeschenken hoeven niet duur te zijn om nog steeds een groot effect te hebben!
De dagen worden steeds natter en korter. Dat kan maar één ding betekenen, de herfst staat voor de deur. Hier moet u als bedrijf ook op inspelen met uw relatiegeschenken en de promotieartikelen. Want een bedrukte strandbal of zonnebril zal nu niet veel gebruikt gaan worden. Bent u benieuwd naar dé relatiegeschenken voor de herfst? De Pennenboer geeft in deze blog enkele uitstekende opties!
Tijdens de kerstdagen is het voor veel bedrijven gebruikelijk om een kerstpakket uit te delen. Hiervoor kunt u een kant en klare kerstpakket bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen. In dit blog gaan wij in op de mogelijkheden die De Pennenboer te bieden heeft. Lees ons blog en doe inspiratie op voor de kerstpakketten voor uw personeel!
Promotieartikelen bedrukken en inzetten binnen uw bedrijf is een goede manier om uw bedrijf te versterken. Echter hoe kies je de juiste promotieartikelen? En welke effecten hebben de promotieartikelen? In dit blog leggen wij het effect van de promotieartikelen uit en geven wij enkele tips. Promotieartikelen versterken uw naamsbekendheid en uw bedrijfsnaam.
Aangezien duurzaamheid ook in het ondernemersgebied steeds belangrijker wordt moet u hier als bedrijf stappen in zetten. U kunt kiezen voor diverse maatregelen om uw bedrijf te verduurzamen. Echter zullen uw klanten en relaties daar niet altijd iets van merken. Laat daarom duurzame relatiegeschenken bedrukken en deel ze uit aan uw relaties en klanten. Lees voor inspiratie dit blog door!
Door afgelopen jaar kunt u wellicht de connectie met uw werknemers of relaties wat zijn kwijt geraakt. Of u wilt juist uw relaties en werknemers bedanken voor de langdurige samenwerking en inzet. Dit kunt u doen met een persoonlijk relatiegeschenk en daarbij een persoonlijke boodschap. Heeft u inspiratie nodig? Lees dan ons blog!
Loyale klanten heeft elk bedrijf nodig. Want deze klanten komen regelmatig terug en kopen over een langere periode producten. Klantloyaliteit mag dan ook zeker beloond worden. Waarom zou u de loyale klanten moeten belonen? Lees snel ons blog!
Wanneer u als bedrijf een relatiegeschenk uitdeelt, is dit dan aftrekbaar voor uw bedrijf? In dit blog leggen wij uit of het mogelijk is om de relatiegeschenken te verrekenen en welke eventuele voorwaarden daaraan verbonden kunnen zitten.
Binnenkort kunnen er weer evenementen plaatsvinden in de buitenlucht. De warme zomerdagen staan voor de deur en bieden diverse mogelijkheden voor evenementen. Voor zowel grote als kleine evenementen zijn leuke geschenken na het einde zeer geschikt. In dit blog geven wij enkele voorbeelden van leuke geschenken voor evenementen.
Door middel van een gepersonaliseerd relatiegeschenk zet u net dat stapje extra voor uw relatie. Hierdoor voelt de relatie zich gewaardeerd. Daarnaast is dit ook een goede manier om klanten voor een langere tijd aan u te binden. Een gepersonaliseerd relatiegeschenk heeft daarom veel mogelijkheden.
Door corona werken we heel veel thuis. Om ervoor te zorgen dat u de connectie met de thuiswerkers niet verliest kan een leuk geschenk een uitkomst bieden. Dankzij een klein geschenk laat u uw werknemers merken dat u aan hen denkt. Laat geschenken bedrukken en schrijf een persoonlijk bericht of bedankje.
Steeds meer bedrijven gaan zich duurzaam inzetten. Maar hoe laat u dit als bedrijf zien bij uw relaties? Door middel van duurzame geschenken! Deel ze uit aan uw relaties of potentiële klanten en laat zien dat u aan het milieu denkt!
Nu de lente begint en de mensen weer meer naar buiten gaan, is het misschien een goed moment om als bedrijf relatiegeschenken of promotieartikelen uit te delen. Maar welke artikelen zijn hiervoor nu geschikt? In dit blog behandelen we de perfecte lente geschenken voor uw relaties!
Als bedrijf is het weggeven van een geschenk in veel gevallen mogelijk. Echter wanneer u een geschenk weggeeft is het noodzakelijk dat het geschenk ook functioneel is. Want dan zal het bedrukte geschenk gebruikt worden en haalt u het meeste voordeel uit het artikel. Laat daarom tassen bedrukken! Een tas is breed inzetbaar en zeer functioneel. Een geschenk dat uw relaties graag ontvangen!
Koffiekopjes worden dagelijks veel gebruikt op kantoor, maar ook bij mensen thuis. Koffiekopjes bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan kan daarom een goede manier van branding zijn. Heeft u inspiratie nodig of bent u benieuwd wat de voordelen zijn? Lees snel ons blog!
Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotieartikel waar uw relaties of potentiële klanten echt wat aan hebben? Dan hebben wij hier het ideale geschenk voor u, de katoenen tas! Lees het blog nu!
Het nieuwe jaar staat weer voor de deur! Voor veel bedrijven staat deze laatste maand dan ook in het teken van het afronden van zaken en voorbereidingen treffen voor het nieuwe jaar. Voor velen een drukke periode! Wilt u uw relaties of klanten extra in het zonnetje zetten? Geef ze dan een prachtig relatiegeschenk cadeau.
Bent u op zoek naar het perfecte relatiegeschenk voor in de winter? in deze blog vindt u tips over de leukste relatiegeschenken van dit moment!

Fleecedekens voor de winterdagen

U zult misschien denken dat een fleecedeken een echt winters geschenk is, maar dat is zeker niet zo. Een fleecedeken is heerlijk voor in de wintermaanden om lekker onder weg te kruipen op de bank. U kunt zelfs de fleecedeken laten bedrukken.
Laat met een klein sinterklaascadeautje waardering blijken aan uw medewerkers. Hard werken wordt beloond en het personeel gaat met een fijn gevoel pakjesavond tegemoet. Maar wat zijn nou leuke sinterklaascadeautjes om te geven aan uw personeel?
De belangrijkste regel die vanaf moment één van de coronacrisis werd ingevoerd, is de 1,5 meter afstand regel. Maar hoe zorgt u ervoor dat de 1,5 meter wordt gehandhaafd binnen uw bedrijf?
Voor veel ondernemers is een mondkapjesplicht even omschakelen. Welke mondkapjes moet u namelijk aanschaffen? Hoe gebruik ik deze mondkapjes? En welke soorten zijn er?
De zomer is alweer voorbij gevlogen en de dagen worden weer korter. De zon krijgt steeds minder ruimte om te schijnen en het wordt weer natter en kouder. Om deze koude en natte maanden door te komen hebben wij hier onze top producten voor de herfst samengebracht. Samen met deze topproducten komen u en uw relaties de komende maanden door. Benieuwd over welke producten het gaat? Kijk dan snel in dit blog en kom erachter!
1 van 12

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9