PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte beursgeschenken uitdelen

Bedrukte beursgeschenken zijn onmisbaar als u met uw bedrijf op een beurs staat. Deze kleine geschenken deelt u uit aan (toekomstige) klanten als zij bij uw beursstand zijn. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de andere bedrijven op een beurs. U kunt ze natuurlijk ook onbedrukt vergeven, maar bedrukte beursgeschenken hebben een groot voordeel. De ontvanger zal bij elk gebruik herinnerd worden aan uw bedrijf. En ook mensen in zijn of haar omgeving komen in aanraking met uw bedrijfsnaam of logo. Als potentiële klanten steeds vaker uw bedrijf zien op promotiemateriaal, krijgen ze vertrouwen in uw bedrijf en zullen sneller klant worden bij u dan bij een concurrerend bedrijf.

Soorten bedrukte beursgeschenken

Op onze website vindt u allerlei soorten bedrukte beursgeschenken.  Bijvoorbeeld de standaard promotieartikelen, zoals pennen, frisbees, jojo’s, winkelwagenmuntjes, snoepgoed en anti-stressballen. Met deze bedrukte beursgeschenken fleurt u uw stand op. Mensen zijn nieuwsgierig en komen graag even bij uw stand kijken. U kunt de artikelen ook cadeau geven als bedankje voor het invullen van een vragenlijst.

Daarnaast kunt u kiezen voor de wat meer ‘bijzondere’ beursgeschenken, zoals drinkflessen, notitieboekjes, sleutelhangers, brillendoekjes, paraplu’s, puzzels, spaarpotten en caps.

Bedrukte beursgeschenken | bestelproces

De bedrukte beursgeschenken kunt u op allerlei manieren laten bedrukken. Veelvoorkomende druktechnieken zijn tampondruk, zeefdruk en transferdruk. Doordat dit de meest gebruikte technieken zijn, zijn deze het goedkoopst. Hiermee creëert u een duidelijke en stevige bedrukking. Daarnaast kunt u kiezen voor bijvoorbeeld graveren, of custom made producten, waarbij u alles zelf bepaalt. Dit kan alleen bij grotere aantallen en is prijziger. Maar hiermee creëert u ook exact het product dat past bij uw bedrijf of de doelgroep.

Contact over bedrukte beursgeschenken

Er zijn zo veel mogelijkheden op onze site dat wij het begrijpen als u vragen heeft. Neem bij vragen over de bedrukte beursgeschenken gerust contact met ons op via de chat of via de contactgegevens op deze pagina.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.