PERSOONLIJK ADVIES

9 populaire eco geschenken om te bedrukken

Steeds meer klanten bestellen bedrukte eco geschenken in onze webshop. Vroeger stonden eco producten vaak bekend als oubollig en saai, maar daar is nu niets meer van terug te zien. Bedrukte eco geschenken zijn juist trendy en modern. In dit blog ziet u de negen meest bestelde eco geschenken bij De PennenBoer!

Bedrukte eco geschenken | rPET

De laatste tijd vragen steeds meer klanten naar gerecyclede artikelen, daarom hebben wij de categorie rPET artikelen aangemaakt. De rPET artikelen zijn gemaakt van gerecycled PET-materiaal. PET is een afkorting van poly ethyleen tereftalaat, dit is een polyester. Dit materiaal kan volledig gerecycled worden tot allerlei producten. In onze webshop vindt u onder andere een keycord, een paraplu, een boodschappentas en een pen.

Bedrukte eco geschenken | Bamboe

Bamboe is een fantastisch product om te gebruiken in geschenken: het heeft een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Met name de bamboe bekers, bamboe pennen en bamboe keukenartikelen zijn momenteel erg populair.

Bedrukte eco geschenken | Overige artikelen

De houten artikelen zijn al jaren verkrijgbaar in onze webshop en worden nog altijd veel besteld. Vooral de houten balpennen en houten huisartikelen. Ook vindt u bij De PennenBoer diverse solar artikelen en tientallen eco tassen, waaronder juco en canvas tassen.

Eco geschenken| bedrukken

U kunt alle eco geschenken laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of andere bedrukking, zodat u een geschenk kunt uitdelen die de ontvanger telkens aan uw bedrijf, winkel of vereniging doet denken! En niet alleen de ontvanger, ook mensen in zijn of haar omgeving zullen de bedrukking vaak zien.

Wij maken altijd eerst een digitale drukproef. U ontvangt van ons een pdf-bestand met daarop het artikel in de kleur die u wenst, inclusief de bedrukking. Wilt u iets veranderen? Dan passen wij het aan. Pas na uw akkoord gaan wij de producten bestellen.

Contact over bedrukte eco geschenken

In dit blog heeft u al veel kunnen lezen over de 9 meest gekochte eco geschenken op onze site. We kunnen hier echter niet alle vragen beantwoorden. Neem daarom gerust contact met ons op als u vragen heeft over de producten of over het bestellen. U vindt onze gegevens op de contactpagina.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.