PERSOONLIJK ADVIES

Welk bedrukt winterartikel kiest u voor uw doelgroep?

Bedrukte winterartikelen zijn fantastische relatiegeschenken. Maar welke winterartikelen zijn geschikt voor uw doelgroep én passen goed bij de uitstraling van uw bedrijf? Bij De PennenBoer hebben we veel ervaring met het vinden van het perfecte winter-relatiegeschenk. In dit blog geven we u een aantal tips. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt.

Bedrukte winterartikelen | Warm aankleden

Wilt u uw relaties, klanten of werknemers met bedrukte winterartikelen buiten goed beschermen tegen de lage temperaturen? Denk dan eens aan mutsen, handschoenen en sjaals. U kunt kiezen voor één van deze geschenken en hier een perfect bij uw doelgroep of uw bedrijf passend artikel bij zoeken. U vindt in onze webshop een ruim assortiment mutsen, handschoenen en sjaals, voor ieder budget en voor iedere  uitstraling hebben we meerdere keuzes. Maar u kunt ook een pakket samenstellen: met mutsen, handschoenen en sjaals en eventueel aangevuld met andere bedrukte winterartikelen. Mensen die veel buiten zijn zullen erg blij zijn met deze geschenken.

Bedrukte winterartikelen | Handig voor buiten

Vrijwel iedereen heeft een auto en zal in de winter geregeld zijn of haar ramen moeten krabben. Wilt u een goedkoop geschenk in groten getale uitdelen en daarbij een echt nuttig bedrukt winterartikel geven? Dan zijn ijskrabbers een fantastische optie. De ijskrabbers zijn er in vele soorten en prijsklassen. Van de zeer goedkope rechthoekige of driehoekige platte ijskrabbers tot de luxere varianten met meerdere functies, zoals een sneeuwborstel, een parkeerschijf of een handschoen, zodat de hand lekker warm blijft tijdens het krabben. Daarnaast kiezen veel klanten voor bedrukte paraplu’s, ideaal tijdens de lange regendagen in de wintermaanden.

Bedrukte winterartikelen | Lekker warm binnen

De winter is de perfecte tijd van het jaar om binnen de warmte en gezelligheid op te zoeken. Verras uw werknemers, klanten of relaties met een bedrukte fleecedeken. De fleecedeken is een welkome en warme toevoeging aan de winterse huizen en verkrijgbaar in allerlei formaten, patronen en prijsklassen.

Waarom bedrukte winterartikelen uitdelen?

Bedrukte winterartikelen, zoals fleecedekens, ijskrabbers en sjaals, worden veelvuldig gebruikt in de koude maanden. De ontvanger zal telkens opnieuw de bedrukking zien en positief aan uw bedrijf denken. Ook zullen mensen in zijn of haar omgeving de bedrukking zien, zodat u een groot bereik heeft met deze bedrukte winterartikelen. Kies voor een product dat goed past bij uw bedrijf of bij uw doelgroep, zodat u met deze bedrukte winterartikelen extra veel effect bereikt.

Contact opnemen over bedrukte winterartikelen

Heeft u vragen over bedrukte winterartikelen of wilt u graag een digitaal voorstel ontvangen met uw logo op het winterartikel? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.