PERSOONLIJK ADVIES

Betaalbare promotieartikelen en relatiegeschenken

Veel bedrijven zetten promotieartikelen en relatiegeschenken in om de naamsbekendheid te vergroten en de branding te versterken. Echter denken veel kleinere bedrijven dat dit alleen maar is weggelegd voor de grote bedrijven die veel geld beschikbaar hebben. Gelukkig is dat niet het geval! Want er zijn veel promotieartikelen en relatiegeschenken te vinden tegen een betaalbare prijs. Daarnaast gaat het niet altijd om het geschenk, maar gaat het er juist om dat er wat weggegeven wordt. Want hoe klein het geschenk ook is, het gaat om het gebaar dat gemaakt wordt. Hiermee kunt u uw waardering uitspreken naar uw relaties, klanten of werknemers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Betaalbare promotieartikelen bedrukken

Gaat u op zoek naar betaalbare promotieartikelen? Dan kunt u eens in het aanbod op onze website kijken. Daar bieden wij talloze verschillende promotieartikelen aan tegen een zeer scherpe prijs. Natuurlijk wilt u dat de promotieartikelen goed gebruikt kunnen worden door de ontvangers. Daarvoor is het goed om te weten wat voor interesses uw doelgroep heeft. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om promotieartikelen te bedrukken die vrijwel iedereen kan gebruiken. Denk dan bijvoorbeeld aan; winkelwagenmuntjes, flesopeners of aanstekers. Daarmee heeft u leuke promotieartikelen die u kunt uitdelen aan uw klanten, relaties en werknemers. Daarnaast heeft u een geschenk waardoor de ontvanger nog vaak aan uw bedrijf zal terugdenken. Naast de genoemde promotieartikelen worden er nog veel meer artikelen aangeboden. Bekijk daarom het gehele aanbod online en bestel eenvoudig via de website.

Goedkope relatiegeschenken bedrukken

Promotieartikelen zijn vaak producten die in grotere aantallen worden bedrukt en worden weggegeven op een beurs, open dag of andere bijeenkomst. Relatiegeschenken zijn vaak net ietsje duurder en meer gericht op specifiekere doelgroepen, relaties of klanten. Toch zijn er genoeg relatiegeschenken te vinden tegen een betaalbare en scherpe prijs. Bekijk bijvoorbeeld eens onze katoenen tassen, bidons of zonnebrillen. Door deze relatiegeschenken te bedrukken geeft u uw relaties, klanten en werknemers niet alleen een leuk geschenk. Want ook deze geschenken kunnen goed gebruikt worden, waardoor uw bedrijf ook meerdere keren naar voren komt. Wil u relatiegeschenken of promotieartikelen bedrukken, maar heeft u geen grote zak geld? Dan zit je bij De Pennenboer aan het juiste adres. Want wij bieden uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen! Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via ons mailadres, telefoonnummer of de live chat op onze website!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10