PERSOONLIJK ADVIES

Waarom kiezen voor een eco product?

Waarom kiezen voor een eco product? | De Pennenboer

Het is steeds vaker het onderwerp van gesprek en er wordt regelmatig tegen geprotesteerd; de opwarming van de aarde en het welzijn van het milieu zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ook als onderneming kunt u een steentje bijdragen aan de verbetering van het milieu. Het aanschaffen van eco producten is een goede manier om dit te doen. Maar waarom zou u als bedrijf moeten investeren in eco producten? Veel bedrijven vragen zich dit af en zijn benieuwd naar de meerwaarde van eco producten. Omdat wij van De Pennenboer dit heel goed begrijpen, gaan we dieper in op de vraag ‘Wat is de meerwaarde van eco geschenken en producten? Wij hopen u hiermee te helpen en de keuze voor eco producten makkelijker te maken.

Motiveer uw relaties met milieuvriendelijke relatiegeschenken

De afgelopen jaren zijn eco relatiegeschenken enorm in populariteit gestegen. Dit komt natuurlijk doordat we met zijn allen meer bewust worden van het belang van het milieu. Maar waarom zou u als bedrijf eigenlijk kiezen voor een eco relatiegeschenk? Deze vraag beantwoorden wij graag voor u.

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een eco relatiegeschenk. Allereerst zijn eco geschenken de beste keuze voor het milieu. Het voordeel van eco geschenken is niet alleen dat u het milieu hierbij helpt, maar u laat ook zien dat uw bedrijf waarde hecht aan de maatschappij. U zorgt dus voor een verbetering van uw imago!

Daarnaast zorgt de aanschaf van een milieuvriendelijk product voor een goed gevoel bij zowel uw klanten en relaties als uw medewerkers. U kunt uw relaties zelfs motiveren met een eco relatiegeschenk! Met de inzet van een eco product worden uw relaties vaak gemotiveerd om zelf ook bewuster te gaan leven.

Diverse eco geschenken laten bedrukken

Bent u inmiddels enthousiast geworden over het aanschaffen van een eco geschenk en wilt u deze laten bedrukken? Dit kan bij De Pennenboer! Wij beschikken over een uitgebreid aanbod duurzame- en eco geschenken. U kunt onze geschenken niet alleen weggeven aan relaties en klanten, maar ook toepassen op uw eigen medewerkers. Om uw bedrijf nóg beter te promoten met onze eco geschenken, kunt u deze bij ons laten bedrukken. U kunt onze eco geschenken laten bedrukken met logo of tekst. Zo weet iedereen van welk bedrijf het relatiegeschenk afkomstig is en krijgt het imago van uw bedrijf een boost! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over eco geschenken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.