PERSOONLIJK ADVIES

Fleecedekens voor de winterdagen

De koude winterdagen komen er weer aan. De avonden worden langer en de dagen korter. Het grauwe koude weer is in aantocht. Dagen met veel regen, wind en misschien ook sneeuw; dat is zoals we de herfst en winter in Nederland kennen. Tijd om de verwarming weer aan te zetten of heerlijk te genieten voor de open haard. Iets wat dan ook niet mag ontbreken in deze periode zijn heerlijke fleecedekens! Vooral in deze tijden, waarbij het bezoek en contact met familie en vrienden wat minder is, wordt er vaker gekozen voor een heerlijk avondje thuis op de bank. Hoe kun je dit nou beter doen met een heerlijk fleecedekentje. Een musthave tijdens deze periode! 

 

Fleecedekens als geschenk voor uw personeel of klanten

Zoals gezegd is een fleecedeken echt een hebbeding tijdens deze periode. Zoekt u als bedrijf nog een praktisch relatiegeschenk om weg te geven? Overweeg dan eens om een fleecedeken te laten bedrukken en weg te geven. Fleecedekens zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten en komen altijd wel van pas. Uiteraard ook erg leuk om voor uw werknemers een prachtig fleecedeken aan hun kerstpakket toe te voegen, zodat ze hier met de kerstdagen en oud en nieuw lekker van kunnen genieten. Dit geldt ook voor uw zakenrelatiepartners!

 

Fleecedekens geschikt voor de horeca

Naast het gebruik van fleecedekens als geschenk, zijn ze in de horeca ook erg praktisch te gebruiken. Op deze manier kunnen uw gasten nog lang buiten of in de saire zitten. Dit zorgt ervoor dat u meer tafels vol hebt en dat uw gasten mogelijk langer blijven zitten. Het genot van een drankje onder een lekker fleecedeken is natuurlijk voor iedereen hemel op aarde.  Deze fleecedekens kunt u zelfs laten bedrukken zodat deze helemaal in lijn zijn met uw huisstijl. Daarbij weten wij zeker dat iedere klant het waardeert dat er aan hun gedacht wordt, en dat u als horecabedrijf met de lekkere fleecedekens misschien wel de enige bent waar gasten nog lekker lang buiten kunnen vertoeven.  

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Erg blij met de bedrukte potloden

Ninja uit Naaldwijk

10

Prima en op tijd geleverd

Jeroen uit Wassenaar

8

Top

Stefan uit Steenbergen

10

Goede communicatie en mooie bedrukking van goede kwaliteit

Jeroen uit Ijsselstein

10