PERSOONLIJK ADVIES

5 Zakelijke geschenken om te geven in het nieuwe jaar

5 Zakelijke geschenken om te geven in het nieuwe jaar

 

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur! Voor veel bedrijven staat deze laatste maand dan ook in het teken van het afronden van zaken en voorbereidingen treffen voor het nieuwe jaar. Voor velen een drukke periode! Wilt u uw relaties of klanten extra in het zonnetje zetten? Geef ze dan een prachtig relatiegeschenk cadeau. Op deze manier laat u nogmaals uw waardering namens uw bedrijf blijken. Wat we steeds vaker zien is dat er nagedacht wordt over praktische zakelijke geschenken. Geschenken waar men ook het hele jaar wat aan heeft, en waarmee ze dus constant uw bedrijf naar voren zien komen.

Klanten zijn voor ieder bedrijf essentieel en verdienen daarom extra aandacht. Die extra aandacht kan op verschillende manieren vervuld worden. Een van de manieren om dat te doen is door het geven van een geschenk. Veel bedrijven kiezen ervoor om tijdens de feestdagen geschenken te geven aan relaties. Wilt u opvallen? Kies er dan voor om juist in het nieuwe jaar een geschenk te geven aan uw relaties. Een periode die vaak wat rustiger is en daarmee zeker geschikt voor het geven van geschenken.

Vindt u het altijd lastig om te bedenken wat u aan uw relaties kunt geven? Wij helpen u hier graag bij. Check onze 5 tips voor het ultieme geschenk voor 2021!

1. Notitieboekjes


We suggereren niet dat u klanten een stapel notitieboekjes met het logo van uw bedrijf stuurt die tot anderhalve meter hoog in de voorraadkast blijven liggen. Maar een dusdanig aantal notitieboekjes zal zeer gewaardeerd worden. Laat de notitieboekjes in mooi gebonden leer maken en verwerk uw bedrijfskleuren of logo op de voorkant van het notitieboekje.

2. Powerbank


Ook in het nieuwe jaar blijven powerbanks een must! We willen constant online zijn en de batterij gaat helaas niet oneindig mee. De meeste mensen gebruiken wekelijks een powerbank om de telefoon eenvoudig en snel mee op te laden. Omdat een powerbank eigenlijk altijd wel handig is om in bezit te hebben, is dit een perfect cadeau om weg te geven. Laat een powerbank bedrukken met het logo van uw bedrijf of merk, zodat de klant vaak aan uw bedrijf of merk zal denken. Op deze manier wordt de ‘top of mind awareness’ onbewust in gang gezet!

3. Waterfles

Veel water drinken is gezond voor ieder mens, stimuleer uw klanten om ook tijdens het werken meer water te drinken door het geven van een waterfles. Overweeg om de brand of huisstijl op de waterfles te laten bedrukken. U kunt altijd kiezen voor een standaard waterfles, maar ook zijn er talloze andere soorten waterflessen online te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan opvouwbare waterflessen of een waterfles met een infuser.

4. Duurzame tas

Of u nou naar de supermarkt gaat of naar de stad, een draagtas is altijd handig om mee te nemen. Iedereen kan wel een draagtas gebruiken én hoe doet u dit nou beter dan een duurzame variant aan te schaffen. Dit is goed voor het milieu en ook worden klanten eraan herinnert om op een duurzame manier te leven.

5. Klokken


Een klok cadeau geven aan een relatie is wellicht niet het eerste waar u aan denkt bij het geven van een mooi geschenk. Toch is een klok een leuk en zeer origineel cadeau om weg te geven. Klokken zijn er in verschillende soorten en kunnen volledig gepersonaliseerd worden bij diverse online webshops.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Erg blij met de bedrukte potloden

Ninja uit Naaldwijk

10

Prima en op tijd geleverd

Jeroen uit Wassenaar

8

Top

Stefan uit Steenbergen

10

Goede communicatie en mooie bedrukking van goede kwaliteit

Jeroen uit Ijsselstein

10