PERSOONLIJK ADVIES

Waarom een gepersonaliseerd relatiegeschenk bedrukken?

Wanneer u als bedrijf bij relaties, zoals klanten en partners, indruk wilt maken kan u dit mogelijk doen met een gepersonaliseerd relatiegeschenk. Door middel van een gepersonaliseerd relatiegeschenk legt u de aandacht op uw bedrijf, maar ook op de relatie tussen uw bedrijf en de ontvanger. Doordat het relatiegeschenk persoonlijk wordt gemaakt is dit een verschil met alle andere relatiegeschenken, hierdoor zal uw relatiegeschenk specialer zijn dan alle andere geschenken. Hiermee laat u zien dat u voor deze relatie een stap extra wilt zetten. Daardoor zal uw bedrijf in de gedachten van uw relatie blijven zitten en kunt u de band tussen uw bedrijf en de relatie verder verstevigen. Daarnaast kun u ook een gepersonaliseerd relatiegeschenk uitdelen aan potentiële klanten. Hierdoor kunnen ze eerder geneigd zijn om zaken met uw bedrijf te doen. Het bedrukken van gepersonaliseerde relatiegeschenken heeft dus vele voordelen!

Waar moet u op letten bij een gepersonaliseerd relatiegeschenk?

Kiest u ervoor om een gepersonaliseerd relatiegeschenk te bedrukken? Dan moet u op enkele zaken letten. Want alleen met het maken van de juiste keuzes zal uw relatiegeschenk het gewenste succes hebben. Wanneer u een keuze maakt voor een relatiegeschenk, dan moet u er op letten dat het geschenk bij uw bedrijf en doelgroep past. Houdt daarom rekening met de volgende punten bij het maken van een keuze:

  • Welke leeftijd heeft mijn doelgroep of relatie?
  • Wat is het geslacht van de doelgroep of relatie?
  • Welke wensen heeft mijn doelgroep of relatie?

Wanneer u deze vragen kunt beantwoorden, dan heeft u de mogelijkheid om gericht een relatiegeschenk uit te zoeken. Daarnaast moet het geschenk functioneel zijn en kan het dagelijks gebruikt worden door de ontvanger. Is dit niet het geval? Dan zullen uw gepersonaliseerde relatiegeschenken worden weggelegd en naar verloop van tijd in de prullenbak belanden. Kiest u een geschenk dat van pas komt? Dan wordt deze ook veel gebruikt. Bij elk gebruik zal uw bedrijfsnaam of logo weer naar voren komen en zal uw relatie weer aan u denken. Houdt ook rekening met de kwaliteit van het relatiegeschenk. Want het geschenk wordt wel verbonden aan uw bedrijf. Is dit geschenk van slechte kwaliteit en snel kapot? Dan zal dit geen goede indruk achterlaten. Zorg daarom voor een uitstekende kwaliteit relatiegeschenk.

Relatiegeschenken uitzoeken en laten bedrukken

Aangezien voor veel mensen en bedrijven duurzaamheid steeds belangrijker wordt kunt u daar ook uw relatiegeschenken op aanpassen. Bij De Pennenboer vindt u veel duurzame relatiegeschenken. Daarnaast hebben we ook diverse seizoensartikelen, promotieartikelen en nog veel meer. Door ons uitgebreid assortiment hebben wij voor iedereen wel een geschikt relatiegeschenk. Vindt u het maken van een keuze lastig? Onze specialisten helpen u graag verder. Samen zoekt u het juiste geschenk, wordt de juiste bedrukking gekozen en wordt uw gepersonaliseerd relatiegeschenk een succes. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super goeie service, site kan iets beter

Jan uit Utrecht

8

Erg mooie caps!

Marijke Stolk uit Diemen

10

Snel en goed geleverd

Michael uit Capelle aan den IJssel

9

vlot, efficiënt en sympathiek

Nicolas Timmermans uit 's-Gravenwezel

10