PERSOONLIJK ADVIES

Leuke geschenken voor evenementen

Wanneer u een evenement, feest of een andere bijeenkomst organiseert wilt u uiteraard dat er nog lang over gepraat wordt. Om hiervoor te zorgen kunnen leuke geschenken na afloop van het feest of evenement een goed middel zijn. Want deze geschenken gelden dan als aandenken van het feest of evenement. Wanneer ze dan ook nog eens genoten hebben tijdens het evenement of feest, dan zullen ze nog eerder bereid zijn om positief te vertellen over hun ervaringen. Uiteraard moet u er wel voor zorgen dat het betreffende feest of evenement, het leuke geschenk, uw bedrijf en de aanwezige gasten bij elkaar passen. Ook moet het geschenk een unieke uitstraling hebben en het liefst moet het functioneel zijn. Want wanneer het geschenk later weer eens gebruikt wordt, dan komen uw bedrijf en het evenement weer positief naar voren. Hieronder geven we enkele voorbeelden van leuke geschenken na een evenement.

Evenement tijdens de zomer

Is het evenement tijden de zomerperiode? Dan zal het geschenk hier ook mooi op kunnen aansluiten. Omdat het lekker weer is in de zomer en mensen graag buiten zijn heb je een mooie richting voor het geschenk na afloop van het evenement. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het bedrukken van slippers, waaiers, zonnebrillen, caps of frisbees. Er zijn talloze mogelijkheden bij zomerartikelen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om verschillende producten uit te delen. Wanneer mensen deze geschenken na het evenement gebruiken maken ze reclame voor uw bedrijf.

Evenement tijdens de winter

Daarnaast kunt u ook in evenement in de winter organiseren. Dan komt u uiteraard niet aanzetten met slippers of zonnebrillen na afloop. Wellicht kunt u er dan voor kiezen om mutsen, paraplu’s of ijskrabber te laten bedrukken. Aangezien het weer dan kouder is en er regen of sneeuw kan vallen worden deze producten graag ontvangen. Wederom zijn deze producten ook weer goed in te zetten om uw naamsbekendheid te vergroten. Doordat uw logo of bedrijfsnaam op de producten zijn bedrukt zal het product goed opvallen.

Andere leuke geschenken na een evenement

Passen zowel winterartikelen als zomerartikelen niet helemaal bij uw evenement? Dan zijn er ook nog genoeg andere producten waar u uit kan kiezen. Want er zijn veel producten die in het dagelijks leven gebruikt worden en die een leuk geschenk zijn na een evenement. Wat dacht u bijvoorbeeld van mokken & kopjes, pennen & potloden of diverse drinkwaren. Ongeacht de bezoekers van uw evenement, deze producten komt bij iedereen van pas. Veel mensen drinken wel meerdere kopjes koffie of thee per dag. Daarnaast schrijft iedereen wel eens wat op of hebben ze een fles water of iets dergelijks. Daarom zijn dit ook leuke geschenken om weg te geven.

De Pennenboer helpt graag met diverse geschenken

Wanneer u een evenement of feest organiseert en een leuk geschenk nodig heeft. Dan helpt De Pennenboer graag. Wij hebben een breed en uniek aanbod met verschillende soorten geschenken. Hierdoor hebben wij voor elk bedrijf, doelgroep en feest of evenement wel een geschikt geschenk die u kunt bedrukken. Bekijk ons assortiment online en bestel de gewenste geschenken. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Samen kiezen we de leukste geschenken en de juiste bedrukking!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Ze zijn goed maar volgens mij iets mindere kwaliteit had iets beter verwacht

Fred uit Doetinchem

7

Fijne en vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Karen uit Sint-Gillis-Waas

10

Snelle goede service

Tamme zuur uit Zuidbroek

8

meer dan prima!

peter uit barendrecht

8