PERSOONLIJK ADVIES

Relatiegeschenk met persoonlijke boodschap

Wanneer u een relatiegeschenk wilt uitdelen aan uw relatiegeschenk of werknemers, dan wilt u uiteraard dat het een goed geschenk is. Maar hoe maakt je een relatiegeschenk goed? Door het persoonlijk te maken! Daarnaast moet het een relatiegeschenk zijn waar goed over nagedacht is en is afgestemd op de ontvanger. Hierdoor zal de ontvanger merken dat er tijd en moeite in gestoken is. Daarmee laat u zien dat u diegene erg waardeert, omdat u tijd heeft genomen om een mooi relatiegeschenk uit te zoeken. Door corona hebben we veel thuis gewerkt en kan de connectie met uw werknemers, relaties en collega’s wat minder zijn geworden. Juist daarom is een persoonlijk relatiegeschenk nu nog belangrijker. Spreek uw waardering uit aan uw werknemers, collega’s en relaties met een prachtig relatiegeschenk.

Hoe maakt u een relatiegeschenk persoonlijk?

Om een relatiegeschenk persoonlijk te maken kunt u verschillende dingen doen. Allereerst moet u ervoor zorgen dat het geschenk bij de ontvanger past, want u wilt uiteraard dat het geschenk gebruikt gaat worden. Hierdoor zal de ontvanger regelmatig aan u denken. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook de volgende dingen doen om het relatiegeschenk persoonlijk te maken.

  • Laat het relatiegeschenk bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Wanneer een geschenk veel gebruikt kan worden in drukke plekken, dan kan het relatiegeschenk bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo erg helpen. Want veel mensen kunnen de bedrukking zien en daarmee kunt u uw naamsbekendheid vergroten.
  • Stel uw eigen pakket samen. Naast het kiezen van één geschenk kunt u er ook voor kiezen om een mooi pakket samen te stellen met meerdere kleine geschenken. Hierdoor laat u zien dat u met zorg een pakket heeft samen gesteld om zo een mooi relatiegeschenk samen te stellen. Daarnaast kunt u wederom alle geschenken laten bedrukken voor het versterken van uw naamsbekendheid.
  • Voeg een (handgeschreven) persoonlijk kaartje toe aan het relatiegeschenk. Hierbij kunt u aan verschillende dingen denken. Bedank jouw werknemer voor de inzet van het afgelopen jaar. Bedank de relatie voor de (langdurige) samenwerking. Daarnaast kunt u ook iets benoemen wat u heeft meegemaakt met de ontvanger. Zorg ervoor dat u altijd de naam van de ontvanger noemt.

Wanneer u hier een combinatie van maakt, dan heeft u een prachtig persoonlijk relatiegeschenk voor uw relaties of werknemers. Daarnaast kunt u er ook aan denken om een duurzaam relatiegeschenk te geven. Omdat duurzaamheid een steeds belangrijker aspect wordt. Daarom kan het geen kwaad om in uw geschenken te laten merken dat u aan het milieu denkt. Neem bijvoorbeeld onze eco pennen of eco tassen. Daarnaast hebben wij nog veel meer duurzame relatiegeschenken. Bekijk ze eenvoudig op onze webiste!

Relatiegeschenken bestellen, bedrukken en versturen bij De Pennenboer

Wilt u uw relaties en werknemers verrassen met een persoonlijk relatiegeschenk? De Pennenboer helpt u hier graag bij. Bij De Pennenboer heeft u keuze uit een enorm assortiment relatiegeschenken. Hierdoor hebben wij voor iedereen wel een geschikt geschenk beschikbaar. Daarnaast verzorgen wij uitstekende kwaliteit bedrukkingen, hebben wij scherpe prijzen en leveren wij vrijwel altijd op tijd. Ook kunnen wij de verpakking en verzending voor u regelen. Hierdoor hoeft u zich alleen nog maar zorgen te maken over de persoonlijke boodschap die u bij het bedrukte relatiegeschenk wilt plaatsen. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en voorzien u van advies op maat. Verras uw relaties en werknemers met een bedrukt geschenk van De Pennenboer!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9