PERSOONLIJK ADVIES

Kerstpakketten bestellen of samenstellen

Tijdens de kerstdagen is het gebruikelijk voor veel bedrijven om een kerstpakket uit te delen aan het personeel. Na weer een hard jaar werken en het behalen van diverse doelen is een kleine beloning uiteraard op zijn plaats. Echter is het elk jaar weer een uitdaging om een kerstpakket samen te stellen of een leuk kerstpakket te bestellen. De Pennenboer helpt u hier graag mee! Doordat wij een breed en divers assortiment hebben, kunnen wij u kant en klare kerstpakketten aanbieden. Daarnaast heeft u bij ons ook mogelijkheden om zelf een mooi kerstpakket samen te stellen. Wanneer u kiest voor het bestellen van een kant en klare kerstpakket, dan bent u direct klaar en kunt u de kerstpakketten uitdelen. Kiest u ervoor om zelf een pakket samen te stellen? Dan kunt u het kerstpakket volledig laten aansluiten bij uw bedrijf of u kunt zelfs een persoonlijk kerstpakket samenstellen.

Ongeacht uw keuze De Pennenboer levert uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bekijk ons aanbod kerstpakketten en andere geschenken eenvoudig online. Bestel uw kerstpakket via onze website of stel uw eigen kerstpakket samen met ons uitgebreid assortiment geschenken.

Zelf kerstpakketten samenstellen

U kunt er dus voor kiezen om een kant en klare kerspakket te bestellen. Binnen ons aanbod vindt u kerstpakketten met verschillende thema’s en met verschillende producten. Echter kunt u er ook voor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen. Daarvoor hebben wij ook veel producten beschikbaar die u kunt laten bedrukken. Want een kerstpakket is ook een leuke manier om enkele bedrukte relatiegeschenken weg te geven die uw personeel kan gebruiken. Hierdoor kunt u uw kerstpakketten opvullen met producten die uw personeel thuis, onderweg of ergens anders kunnen gebruiken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ijskrabbers, fleecedekens, sjaals, mutsen en nog veel meer. Al deze producten kunnen van pas komen tijdens de winterdagen. Wanneer uw logo of bedrijfsnaam op de sjaals of mutsen staan, dan kunnen deze opvallen bij andere mensen.

Kerstpakketten personaliseren

Uiteraard hoeven de producten, die u laat bedrukken, niet alleen tijdens de winterdagen bruikbaar zijn. Kies bijvoorbeeld ook voor het bedrukken van mokken, theeglazen, thermosbekers of andere producten. Hiermee kunt u het kerstpakket ook wat persoonlijker maken. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door de naam van de ontvanger op de mokken of theeglazen te bedrukken. Uiteraard is dat mogelijk op heel veel producten. Dankzij het personaliseren van de kerstpakketten ziet uw personeel dat u extra moeite heeft gedaan om uw waardering aan hen uit te spreken. Hierdoor zal het kerstpakket goed worden ontvangen en heeft u een prachtig kerstpakket voor uw personeel. De Pennenboer helpt u graag bij het samenstellen en personaliseren van uw kerstpakketten.

Eenvoudig samenstellen en bestellen van kerstpakketten bij De Pennenboer

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u het betreffende kerstpakket of de betreffende producten eenvoudig bestellen via onze website. Geef eenvoudig de aantallen en eventuele bedrukkingen door en wij gaan voor u aan de slag. Onze medewerkers zorgen voor een uitstekende bedrukking en een snelle levering. Want uw kerstpakketten mogen niet te laat komen. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen met ons. Onze specialisten helpen u graag verder. Samen met hen kunt u geweldige kerstpakketten bestellen voor uw personeel! U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer, emailadres of de live chat op onze website. De Pennenboer biedt veel mogelijkheden!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10