PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken

Wanneer u een bedrijf hebt of een bedrijf gaat beginnen, dan zal u wel bekend zijn met relatiegeschenken en/of promotieartikelen. Want veel bedrijven maken hier gebruik van om aan de ene kant bestaande relaties en klanten tevreden te houden of de waardering naar hen uit te spreken. Aan de andere kant kunnen relatiegeschenken en promotieartikelen helpen bij de branding, naamsbekendheid en het bereiken van eventuele nieuwe klanten en/of zakelijke relaties. Dankzij het weggeven van een bedrukt relatiegeschenk of promotieartikel geeft u namelijk iets waardoor de ontvanger uw bedrijf kan herinneren. Hoe vaker diegene het bedrukte relatiegeschenk of promotieartikel gebruikt, des te vaker komt diegene weer in contact met uw bedrijf. Hierdoor zal het gevoel tegenover uw bedrijf positief veranderen en kunt u een streepje voor krijgen wanneer er een keuze gemaakt moet worden. Daarom zijn relatiegeschenken en promotieartikelen van groot belang voor een ondernemer en het bedrijf.

Wat zijn betaalbare relatiegeschenken en promotieartikelen?

Wanneer we het over relatiegeschenken en promotieartikelen hebben, dan is er uiteraard heel veel keuze. Want er zijn diverse partijen die een breed assortiment hebben met verschillende soorten relatiegeschenken en of promotieartikelen. Zo heeft De Pennenboer ook een ruim assortiment met goedkope relatiegeschenken en promotieartikelen die u kunt laten bedrukken en uitdelen. Wanneer u op zoek gaat naar een relatiegeschenk of promotieartikel, dan moet u rekening houden met de ontvanger, het geschenk en de bedrukking. Want u wilt een geschenk geven dat zo vaak mogelijk gebruikt wordt. Daarom moet u iets geven dat de ontvanger kan gebruiken in verschillende situaties, daarnaast moet het geschenk ook goed te bedrukken zijn zodat de bedrukking goed zichtbaar is. Want dan zal de ontvanger onbewust reclame voor u gaan maken, daardoor wordt het effect van de bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen alleen maar groter.

Maar wat zijn dan goedkope relatiegeschenken en promotieartikelen? Aangezien het winterseizoen er nu weer aankomt is het geven van een winterartikel bijvoorbeeld een goede zet. Hieronder geven wij enkele voorbeelden van goedkope promotieartikelen en relatiegeschenken die De Pennenboer aanbiedt:

  • Wij hebben een breed assortiment ijskrabbers beschikbaar. Zo kunt u al een ijskrabber bestellen vanaf €0,14 per stuk!
  • Geeft u liever wat winterkleding? Dan hebben wij handschoenen vanaf €0,89 per stuk en een sjaal vanaf €0,58 per stuk beschikbaar in ons assortiment.
  • Wilt u totaal wat anders geven? Dan kunt u onder andere pennen bedrukken vanaf €0,11 per stuk of laat bijvoorbeeld aanstekers bedrukkenv vanaf €0,16 per stuk!

Eindeloos veel keuze en voor elk bedrijf/doelgroep een geschenk beschikbaar

Uiteraard heeft De Pennenboer een veel breder assortiment beschikbaar. De producten die hierboven genoemd zijn, zijn maar een kleine greep uit het totale aanbod. Zit het gewenste geschenk daar nog niet bij? Dan kunt u eenvoudig verder zoeken op de website van De Pennenboer. Wij bieden namelijk een breed assortiment met allerlei verschillende soorten relatiegeschenken en promotieartikelen. Wij bieden van alles aan van zomer- tot winterartikelen en van pennen tot kledingstukken. De Pennenboer biedt voor iedereen een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel dat u kunt bedrukken en uitdelen. Wilt u een promotieartikel of relatiegeschenk bedrukken? Dan geniet u bij De Pennenboer niet alleen van scherpe prijzen en een ruim assortiment. Want wij bieden ook een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u zien hoe het geschenk eruit komt te zien. Wanneer er dan nog wat moet veranderen is dat geen probleem. Wij gaan uw promotieartikelen en relatiegeschenken pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en service. Wilt u dus relatiegeschenken of promotieartikelen bedrukken? Laat De Pennenboer u helpen en samen zorgen wij voor een prachtig geschenk dat u kunt uitdelen aan uw relaties!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10