PERSOONLIJK ADVIES

Beursgeschenken bedrukken

Staat u als bedrijf op een beurs met uw product of dienst? Dan is dat een mooie plek om reclame voor uw bedrijf te maken. Hiervoor kunt u verschillende manieren gebruiken. Want u kunt bijvoorbeeld uw beursstand voorzien van opvallende spandoeken en banners. Daarnaast kunt u er voor kiezen om beursgeschenken en promotie artikelen te bedrukken en uit te delen. Hiermee geeft u de bezoekers een artikel dat bedrukt is met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam. Hierdoor zal uw bedrijf steeds weer bij uw bezoekers opkomen wanneer het promotie artikel gebruikt of gezien wordt. Wanneer u beursgeschenken bij De Pennenboer wilt laten bedrukken, dan heeft u ontzettend veel keuze. Dankzij het ruime assortiment zit er voor elk bedrijf en elke doelgroep wel een passend geschenk tussen. In deze blog behandelen wij enkele voorbeelden. Lees snel verder!

Veel gebruikte bedrukte beursgeschenken

Wanneer u op een beurs loopt, dan zal u bij verschillende stands een geschenkje krijgen. Daarom zijn er een aantal geschenken dat veel gebruikt worden op een beurs. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan keycords, pennen of katoenen tassen. Deze geschenken worden veel gezien op een beurs en zijn daarmee een goede manier om reclame te maken. Laat u deze promotie artikelen bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo, dan kan dit bij de bezoekers later herkenning oproepen. Hiermee kunt u een stap voor hebben op uw concurrenten.

Andere beursgeschenken laten bedrukken

Uiteraard wilt u als bedrijf wel opvallen tussen alle andere aanwezige bedrijven. Daarvoor kunt u gebruik maken van een grote stand met opvallende banners, maar om ervoor te zorgen dat u in het geheugen van uw bezoekers blijft hangen kunt u ook opvallende en leuke beursgeschenken laten bedrukken. Daarom kunt u bijvoorbeeld ook voor andere promotieartikelen te kiezen. Daarbij moet u wel letten op de doelgroep die uw beursstand zal gaan aantrekken. Want de beursgeschenken moeten wel gebruikt kunnen worden. Enkele voorbeelden van promotie artikelen die goed gebruikt kunnen worden zijn: handdoeken, luxe pennen of paraplu’s. Hiermee geeft u uw bezoekers een net wat luxere geschenk en biedt u hen een geschenk aan dat zij meerdere keren kunnen gebruiken na de beurs. Hierdoor komt u ook steeds weer terug bij uw bezoekers.

Talloze andere beursgeschenken en promotie artikelen beschikbaar

De Pennenboer biedt een ruim assortiment met veel promotie artikelen, beursgeschenken en relatiegeschenken. Dankzij het grote aanbod is er volop keuze en bieden wij vrijwel voor elk bedrijf en elke doelgroep de juiste geschenken. Kunt u niet het juiste geschenk vinden? Neem dan contact met ons op! Onze werknemers denken graag met u mee en samen komt u tot een prachtig promotieartikel voor de beurs. Heeft u daarnaast vragen over ons assortiment of over het bedrukken van artikelen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10