PERSOONLIJK ADVIES

Populaire wintergeschenken bedrukken

Hoewel het met de warme temperaturen eind oktober lastig te geloven is, maar de winter staat toch echt voor de deur. Is jullie bedrijf al klaar voor de winter? Of zijn er nog zaken die geregeld moeten worden, bijvoorbeeld de geschenken die je gaat uitdelen. Want sta jij binnenkort op een beurs en deel jij dan enkele geschenken uit? Dan kan een strandbal of strandlaken een leuk geschenk zijn, maar een groot gedeelte van de ontvangers kan dit geschenk niet direct gebruiken. Daarom is het van belang dat je met jouw geschenken meebeweegt met de seizoenen. Hierdoor kunnen de geschenken meteen in het dagelijks leven gebruikt worden en komt jullie bedrijf regelmatig langs dankzij de bedrukking. Hierdoor is het effect van de geschenken het grootst. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor wintergeschenken? Lees dan snel verder, want wij geven enkele voorbeelden!

Geschenken om het warm van te krijgen

Allereerst zijn er diverse geschenken die je kunt laten bedrukken om jouw relaties, medewerkers en andere doelgroepen te verwarmen. Hiermee kun je zorgen dat, wanneer het koud wordt, de ontvangers van de geschenken zich kunnen verwarmen met geschenken die bedrukt zijn met jouw logo, bedrijfsnaam of andere opdruk. Denk bijvoorbeeld aan een fleecedeken om ’s avonds op de bank lekker onder te kruipen, handschoenen om de handen te verwarmen wanneer je naar buiten gaat en mutsen of beanies om het hoofd warm te houden. Dankzij deze geschenken help je jouw klanten, relaties, medewerkers en andere doelgroepen de koude winterdagen door. Wanneer iemand dan toch naar buiten gaat kunnen de bedrukte handschoenen, mutsen en beanies ook nog eens een leuke manier van reclame zijn. Want iedereen in de omgeving zal de bedrukking kunnen zien en daarmee kennis kunnen maken met jullie bedrijf!

Handige gebruiksvoorwerpen in de winter

Naast het verwarmen van jouw klanten, relaties en medewerkers kun je er ook voor kiezen om handige gebruiksvoorwerpen te bedrukken en uit te delen. Want in de winter kunnen er soms situaties voorkomen waar je een bepaald voorwerp goed kan gebruiken. Als je bijvoorbeeld weg moet met de auto kan het zijn dat jouw autoruit onder het ijs zit, daarvoor kun je ijskrabbers bedrukken en uitdelen. Daarnaast kan het ook weleens regenen in de winter. Om ervoor te zorgen dat jouw klanten, medewerkers en andere doelgroepen droog over kunnen komen kun jij een paraplu of poncho bedrukken en uitdelen. Dankzij deze geschenken biedt jij de ontvangers een functioneel geschenk dat direct gebruikt kan worden in de winter. Hierdoor zal jouw bedrijf ook regelmatig nog naar voren komen in de winter. Daardoor wordt de ontvanger nog regelmatig aan jouw bedrijf herinnert en wordt er een positief gevoel gecreëerd bij de ontvanger.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9