PERSOONLIJK ADVIES

Sinterklaaspakketten uitdelen

Gedurende het jaar zijn er verschillende mogelijkheden waarbij bedrijven op leuke manieren kunnen aanhaken op feestdagen en dergelijke. Doordat sinterklaas nu voor de deur staat en inmiddels ook al in ons land is kunnen bedrijven leuke sinterklaaspakketten uitdelen. Dit kan gedaan worden richting een groot aantal doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan de werknemers, relaties, klanten of vrijwilligers. Door het geven van een sinterklaaspakket kun je als bedrijf jouw waardering uitspreken naar de doelgroepen en hen bedanken voor de inzet, loyaliteit of om een andere reden. De PennenBoer kan jullie helpen bij het vinden van prachtige sinterklaaspakketten. Daarnaast kun je zelf ook een pakket samenstellen met diverse leuke artikelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees deze blog of bekijk onze website! Daarnaast kun je ook contact opnemen met onze werknemers, zij helpen jou graag verder.

Sinterklaaspakket samenstellen

In een sinterklaaspakket zit vaak een lekkere chocoladeletter, veel strooigoed, enkele leuke cadeautjes en die kun je aanvullen met diverse andere geschenken. Doordat er veel verschillende mogelijkheden zijn en kan je ook een persoonlijk geschenk samenstellen. Wil jij graag iemand verrassen? Dan kun je bijvoorbeeld een persoonlijk woord toevoegen aan het pakket of juist cadeautjes toevoegen gericht op die persoon. Door de verschillende mogelijkheden kun je verschillende kanten opgaan. De PennenBoer biedt onder andere de mogelijkheid om een leuk sinterklaasboek toe te voegen of uit te delen. Bij dit boek kun je een leuke tekst toevoegen en is het boek ook gevuld met diverse lekkernijen, onder andere zuurstokjes, chocolade en mini pretzels. Hierdoor is het een leuk geschenk om weg te geven aan jong en oud.

Decembermaand een feestmaand

Natuurlijk is sinterklaas niet het enige feest in december. Want naast sinterklaas zijn ook de kerstdagen een geliefd feest en gaan we natuurlijk ook knallend het jaar uit met oud & nieuw. Wil je als bedrijf ook bij deze dagen aansluiten met een leuk geschenk? Dan kun je er ook voor kiezen om naast een sinterklaaspakket een mooi kerstpakket samen te stellen en uit te delen. Daarnaast kun je ook diverse geschenken laten bedrukken om uit te delen als een nieuwjaarsgeschenk. Ook kun je champagneglazen, wijnglazen of bierglazen bedrukken voor het kerstdiner of voor de nieuwjaarsborrel van het bedrijf. Daarmee heb je niet alleen een leuk geschenk, maar ook een handig artikel dat gebruikt kan worden binnen het bedrijf! Kortom, de decembermaand biedt verschillende mogelijkheden om geschenken uit te delen aan jouw relaties, medewerkers en diverse andere doelgroepen.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9