PERSOONLIJK ADVIES

Nieuwjaarspakket voor iedere relatie

December, de leukste maand van het jaar! Althans dat vinden wij. Bij deze speciale feestdagen hoort natuurlijk een mooi eindejaars- of nieuwjaarspakket. Net het extra zetje wat jouw klanten of werknemers nodig hebben. Het wordt enorm gewaardeerd. Het blijft natuurlijk een uitdaging om voor iedere relatie een tof pakket samen te stellen. Juist hierdoor blijft het leuk. Besteed je het liever uit aan een ander? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Onze specialisten stellen graag  eindejaars- of nieuwjaarspakket samen voor al jouw relaties en dat geheel naar jouw wens.

Wij voorzien je relaties van een uniek en persoonlijk nieuwjaarspakket. Kies bijvoorbeeld voor pennen met een persoonlijke gravering, een boodschappentas met een persoonlijke boodschap of een bedrukte paraplu voor je zakenrelatie. Bij ons bekijk je eenvoudig online het complete assortiment. Ben je er al over uit wat er allemaal in het eindejaarsgeschenk moet zitten? Laat het ons dan weten! Ben je er nog niet over uit? Geen probleem! Je hoeft ons alleen wat input door te geven, de rest doen wij namelijk graag voor je!

Ruim assortiment van hoogwaardige kwaliteit

Bij De PennenBoer vind je diverse geschenken die je samen kunt stellen of samen kunt laten stellen door onze specialisten! Bij ons is het mogelijk om jouw geschenk geheel uniek te maken door het te laten bedrukken met een persoonlijke boodschap. Op deze manier kun je een persoonlijk en exclusief cadeau toevoegen aan het nieuwjaarspakket van jouw relatie. Door het uitgebreide assortiment heb je een ruim aanbod waaruit je geschenken kunt kiezen voor alle relaties.

Naast het zelfstandig samenstellen van unieke en persoonlijke eindejaars- en nieuwjaarspakketten bieden wij ook de mogelijkheid om een kant-en-klaar pakket te kiezen. Bij De PennenBoer vind je diverse complete pakketten van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen. Je bestelt jouw eindejaars- of nieuwjaarspakket voor je relatie al vanaf €6,55 bij Goedkooppennenbedrukken.nl!

Uniek nieuwjaarspakket eenvoudig online te bestellen

Ben je er al over uit of je zelf een uniek en persoonlijk eindejaarspakket of nieuwjaarspakket samenstelt of laat je het liever samenstellen door onze specialisten? Deze keus maakt je natuurlijk helemaal zelf. Bij ons bestel je eenvoudig online hét nieuwjaarspakket van hoogwaardige kwaliteit en tegen de scherpste prijzen voor al je zakenrelatie, maar ook voor je personeel. Heb je advies nodig? Of heb je nog vragen over het assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bekijk onderstaande gegevens. Onze specialisten helpen je graag verder bij het samenstellen van jouw unieke relatiegeschenken!

Nederland:

074-711 0211

 

info@depennenboer.nl

België:

078-481 648

 

info@depennenboer.be

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9