PERSOONLIJK ADVIES

Beursseizoen van start, zijn jullie voorbereid?

Je hebt er vast wel eens van gehoord en wellicht loop jij er ook regelmatig rond, de beurzen. Nu het beursseizoen langzaamaan weer aanbreekt zijn de voorbereidingen bij diverse bedrijven al in volle gang. Staan jullie ook op een beurs? Dan wil je natuurlijk dat de mensen die langskomen ook jullie bedrijf zullen onthouden. Maar hoe kun je daarvoor zorgen? Eén van de manieren is door het weggeven van (kleine) promotieartikelen die bedrukt zijn met jullie bedrijfsnaam, bedrijfslogo of ander ontwerp. Want wanneer de beurs is afgelopen zal lang niet alles goed onthouden worden. Wanneer de bezoeker dan het promotieartikel met jullie bedrijfsnaam of logo ziet komt jullie bedrijf weer even naar voren. Hoe vaker dit gebeurt, hoe langer je in de gedachten van de persoon zit. Maar welke promotieartikelen kunt u geven? Lees snel verder voor onze populaire producten!

Promotieartikelen bedrukken bij De PennenBoer

Als bedrijf kun je kiezen voor verschillende uiteenlopende promotieartikelen. De PennenBoer heeft een groot assortiment met diverse geschenken die jullie kunnen laten bedrukken. Hierdoor is er voor elk bedrijf, elke doelgroep en elke beurs wel een geschikt artikel te vinden om te bedrukken en uit te delen aan iedereen die langskomt op de beurs. Daarbij moet je uiteraard letten op artikelen die goed gebruikt kunnen worden door de ontvanger, want dan heeft het bedrukte promotiegeschenk het meeste effect. Hieronder bieden we enkele opties uit ons assortiment.

Aanstekers bedrukken

Een geschenk dat altijd goed van pas komt zijn aanstekers. Dit is nog altijd een zeer populair geschenk om te bedrukken en weg te geven. Want een aanstekers kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt en is altijd handig om bij je te steken. Wilt u aanstekers bedrukken? Bekijk dan het aanbod dat wij bieden en bestel de gewenste aanstekers eenvoudig via onze website. Dan gaan wij voor jullie aan de slag!

Pennen bedrukken

Iets wat vrijwel iedereen dagelijks gebruikt zijn pennen. Ook heeft vrijwel iedereen thuis een bedrukte pen liggen van een bedrijf. Pennen bedrukken biedt daarom veel branding en naamsbekendheid. Maar wilt u graag een stapje extra zetten en iets meer opvallen? Dan kunt u ook luxe pennen bedrukken of graveren. Daarmee valt u net iets meer op en zijn uw pennen net weer wat anders dan dat de concurrenten of andere bedrijven uitdelen.

Zomerse geschenken

Natuurlijk kun je als bedrijf ook besluiten om wat geschenken te bedrukken die het in de zomermaanden vooral goed doen. Laat bijvoorbeeld waaiers bedrukken, zodat de ontvanger zichzelf verkoeling kan brengen in de zomermaanden. Of kies ervoor om de ontvanger te beschermen tegen die felle zon en laat zonnebrillen bedrukken. Hiermee geven jullie een geschenk dat ook in het openbaar goed gebruikt kan worden en daardoor een groot bereik zal hebben. Daardoor kunnen er veel mensen bereikt worden en kennismaken met jullie bedrijf.

Winterse geschenken

Naast de zomergeschenken zijn er uiteraard ook diverse geschenken die het beter doen in de wintermaanden. Een muts bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo helpt niet alleen om het hoofd warm te houden, maar is ook nog eens goed zichtbaar. Of zorg dat mensen veilig de weg op kunnen en laat ijskrabbers bedrukken. Elke keer wanneer de bedrukte geschenken gebruikt worden, zal jullie bedrijf weer naar voren komen. Een win-win situatie dus!

Promotieartikelen nodig voor de beurs?

Staat jullie bedrijf op een beurs en zijn jullie nog op zoek naar leuke promotieartikelen om uit te delen? Dan biedt De PennenBoer een groot assortiment met diverse mogelijkheden. Bekijk onze website en bestel eenvoudig via de website. Daarnaast zijn de promotieartikelen ook op andere momenten uit te delen. Is er bijvoorbeeld een open dag, doen jullie mee aan een evenement of willen jullie graag de klanten, relaties en medewerkers eens iets geven? Voor al deze momenten kunnen ook promotieartikelen worden uitgedeeld! Ongeacht waarvoor het geschenk is, De PennenBoer helpt jullie graag!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9