PERSOONLIJK ADVIES

De lente staat voor de deur, bedruk nu alvast geschenken!

Ook al lijkt het er niet op met het weer van de afgelopen dagen, maar de lente staat toch echt voor de deur. Je kunt het wel merken, doordat de dagen weer langer worden. In de ochtend is het weer eerder licht en in de avond wordt het pas later donker. Daarnaast wordt het langzaamaan ook weer beter weer en stijgt de temperatuur. Daarom trekken mensen in de komende periode ook steeds meer naar buiten om te genieten van de stijgende temperaturen. Even koffie drinken in het lente zonnetje, heerlijk als dat weer kan! Toch moet je als bedrijf daar wel rekening mee houden. Want ook de relatiegeschenken of promotieartikelen die je laat bedrukken en gaat uitdelen moeten mee veranderen. Geen idee wat je kunt weggeven? Of wil je graag wat inspiratie opdoen? Lees dan vooral even door!

Sportieve klanten, relaties of medewerkers?

Heeft jullie bedrijf veel sportieve klanten, relaties of medewerkers? Dan kun je hen een sportieve boost geven met verschillende geschenken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan zweetbandjes. Want veel sporters zullen zweten en met een zweetband zorgt dit niet voor irritatie tijdens het sporten. Dankzij de bedrukte zweetbandjes ben jij als bedrijf elke keer zichtbaar tijdens het sporten. Ook kun je ervoor kiezen om bidons te bedrukken. Want tijdens het sporten wordt er veel vocht verloren en moet dat zeker worden aangevuld. Door de bedrukte bidons blijft het bedrijf voor een langere tijd onder de aandacht van de klant, medewerker of relatie. Elke keer wanneer er gedronken wordt komt jullie bedrijf weer even naar voren toe. Of laat oordopjes bedrukken, zodat diegene lekker naar de gewenste muziek of podcast kan luisteren wanneer hij of zij aan het sporten is.

Lekker buiten eten en ontspannen

In de lente wordt het over het algemeen aangenaam weer om lekker buiten te eten en te ontspannen. Daar kun je als bedrijf dan ook op inspelen met de relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van een picknickmand of een koeltas. Hiermee geef je de klant, relatie of medewerker een mogelijkheid om lekker buiten te gaan eten met een picknickmand of te ontspannen door middel van de koeltas. Daarnaast gaan er ook graag mensen lekker barbecueën wanneer het weer het toelaat. Voor die klanten, relaties of medewerkers kun je barbecue artikelen laten bedrukken. Deel bijvoorbeeld een bedrukt schort uit, laat een bbq gereedschap set bedrukken of laat een houtskoolstarter bedrukken. Op deze manier kun je op verschillende manieren naar voren komen tijdens de barbecue.

Alledaagse geschenken voor in de lente

Naast de geschenken die bedoeld zijn voor specifiekere doelgroepen zijn er ook geschenken die gebruikt kunnen worden door iedereen. Dankzij de alledaagse lente geschenken kun je als bedrijf een grote doelgroep bereiken. Bij deze geschenken kun je bijvoorbeeld denken aan petten of zonnebrillen. Want hoewel de zon vaak lekkere en aangename temperaturen meeneemt, kan het soms ook lastig zijn. Dankzij de bedrukte petten en zonnebrillen kunnen jouw klanten, relaties of medewerkers de zon weren en toch genieten van de lente zon. Ook kun je als bedrijf ervoor kiezen om bodywarmers te bedrukken en uit te delen. De bodywarmers kunt u ook als onderdeel gebruiken van de bedrijfskleding. Zo straalt het bedrijf professionaliteit uit en zijn de medewerkers meteen herkenbaar!

Lente geschenken laten bedrukken? Wij helpen graag!

Willen jullie als bedrijf graag jullie klanten, relaties of medewerkers verrassen met een mooi lente geschenk? Dan biedt De PennenBoer een mooi en uitgebreid assortiment aan. Voor vrijwel elk bedrijf en elke doelgroep bieden wij geschikte lente geschenken. Wil je graag meer informatie, advies of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij helpen jullie graag verder. Samen met ons creëer je prachtige geschenken voor alle klanten, relaties en medewerkers!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9