PERSOONLIJK ADVIES

Zomergeschenken voor een betere naamsbekendheid

Het vergroten van de naamsbekendheid kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld reclame gaan maken, online meer zichtbaar zijn of diverse andere manieren. Maar je kunt de naamsbekendheid ook vergroten door het uitdelen van geschenken. Hierbij moet het wel goed aansluiten op de verschillende seizoenen. Ben jij op zoek naar zomergeschenken om uit te delen aan jouw relaties, medewerkers of klanten? Lees dan ons blog door en doe inspiratie op voor jouw eigen bedrijf en de uit te delen geschenken!

Diverse accessoires bedrukken en uitdelen

Wanneer je gaat kijken naar de diverse relatiegeschenken en promotieartikelen, dan kom je er al snel achter dat je een groot aantal keuzes kan maken. Ga je op zoek naar zomergeschenken, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor diverse accessoires die mensen kunnen gebruiken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een zonnebrillen, want vrijwel iedereen heeft een zonnebril op wanneer de zon schijnt. Daarnaast kun je naast de zonnebrillen ook een ander geschenk bedrukken dat helpt tegen de zon. Dan hebben we het natuurlijk over petten. In de zomer zijn er ook veel mensen die een pet dragen. Daarnaast kun je ook nog kiezen om de look helemaal af te maken en slippers te bedrukken en uit te delen. Daarmee heb je drie mooie geschenken die je als pakket kan samenstellen en kunt uitdelen.

Bruikbare relatiegeschenken voor in de zon

Daarnaast zijn er ook diverse geschenken die je goed kan gebruiken wanneer je bijvoorbeeld naar het strand gaat of lekker in de zon wilt gaan liggen. Dan kun je bijvoorbeeld goed gebruik maken van een strandlaken om lekker op te liggen op het strand, bij het zwembad of lekker op een ligstoel in de achtertuin. Daarbij is er niets lekkerder dan een koel drankje, maar om te zorgen dat je niet constant hoeft te lopen kun je koeltassen bedrukken en daar de drankjes uithalen. Sommige mensen willen ook wel eens lekker in het water liggen. Dan kun je bijvoorbeeld ook luchtbedden bedrukken en deze uitdelen. Daarmee heb je een mooi pakket met zomergeschenken die goed gebruikt kunnen worden door de ontvangers.

Zomergeschenken bedrukken bij De PennenBoer

Zomerse relatiegeschenken zijn een geweldige manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Of je nu een nieuw bedrijf opstart of een bestaand bedrijf wilt promoten, het geven van relatiegeschenken is een slimme en effectieve manier om je merk te laten opvallen bij je klanten en potentiële klanten. Want zij kunnen overal waar zij heengaan reclame voor jouw bedrijf maken. Ongeacht of dit gebeurd door middel van de zonnebrillen, slippers, koeltassen of strandlaken. Jouw bedrijf zal overal te zien zijn!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10