PERSOONLIJK ADVIES

Evenementen promoten? Dat kan niet misgaan met onze promotieartikelen

In de zomermaanden genieten we niet alleen van het lekkere weer, maar worden er ook vaak veel evenementen georganiseerd. Voordat een evenement plaatsvindt zal er een hele promotie aan vooraf gaan. Hoe groter het evenement, hoe meer dit evenement in de aanloop te zien is. Echter is ook voor kleine evenementen promotie belangrijk. De Pennenboer helpt u graag bij het promoten van evenementen. Als promotie kunt u al snel kijken naar sociale media, maar ook het “offline” promoten van evenementen kan zijn vruchten afwerpen. Want daarvoor zijn er verschillende promotieartikelen die u kunt inzetten. Gaat u een evenement organiseren? Of bent u bezig met het promoten van een evenement? Lees dan snel verder, want hieronder geven wij enkele voorbeelden van producten die u kunt inzetten bij de promotie van het evenement.

Promotieartikelen bedrukken en gebruiken voor het evenement

Bij de promotie van het evenement kunt u van te voren al op veel locaties tevoorschijn komen. Hierdoor wordt de bekendheid wat groter en is de kans groter dat er over het evenement gepraat gaat worden. Voor promotie voordat het evenement plaatsvindt kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van zadelhoesjes of pennen. Ga bijvoorbeeld na verschillende stations of sportverenigingen in de buurt en plaats een bedrukt zadelhoesje over de fietsen die daar staan. De eigenaar van de fiets en diverse andere mensen zullen de bedrukte zadelhoes zeker zien. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook in de stad of het dorp bij diverse winkelstraten gaan staan en bedrukte pennen of andere promotieartikelen uitdelen. Hiermee geeft u voorbijgangers een geschenk mee dat aan uw evenement doet denken. Daarnaast kan een pen altijd goed van pas komen. Hierdoor kan het zijn dat de bedrukking een week later nog steeds voorbij komt bij de ontvanger.

Bedrukte promotieartikelen uitdelen na het evenement

Bezoekers van een evenement willen graag het evenement onthouden of een (klein) aandenken hebben. Hier kunt u ook op inspelen door een promotieartikel te laten bedrukken. Vooral wanneer uw evenement een terugkerend evenement is kunt u hiermee voordelen van hebben. Want hiermee kunt u bezoekers alvast klaarmaken voor volgend jaar of een volgende editie. Hiervoor kunt u wederom denken aan een bedrukte pen, maar u kunt ook voor andere producten van De Pennenboer kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger of fles- of bieropener. Beide geschenken kunnen aan een fietssleutel worden gehangen en daardoor vaak in de handen belanden van de ontvanger. Daarnaast kunnen bieropeners ook gedeeld worden met andere mensen op een verjaardag of ergens anders. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken. Daarnaast kunt u ook groter uitpakken met poncho’s, katoenen tassen of andere geschenken.

Gaat u een evenement organiseren of is het aan u de taak om een evenement te promoten? De Pennenboer biedt een ruim assortiment voor u! Wilt u meer informatie, heeft u vragen of ontvangt u graag advies? Neem dan contact op met De Pennenboer. Wij denken graag met u mee!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10