PERSOONLIJK ADVIES

Functionele herfstgeschenken

Nu lijkt de zomer dan toch echt voorbij. Na verschillende weken met heerlijk zomerweer moeten we ons toch gaan opmaken voor de herfst. Ook als bedrijf moet u de overgang naar de herfst maken. Want het weggeven en uitdelen van strandballen of een strandlaken heeft nu natuurlijk weinig zin. Daarom moet ook u overgaan op diverse herfstgeschenken. Wanneer u hiernaar op zoek gaat, dan merkt u al snel dat er veel keuze is. Hieronder geven wij enkele voorbeelden van uitstekende herfstgeschenken die u kunt bedrukken en uitdelen. Doordat de ontvanger het herfstgeschenk ook daadwerkelijk kan gebruiken, heeft het herfstgeschenk grote impact. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem contact op met De Pennenboer! Wij helpen u graag verder. Samen met ons kunt u prachtige herfstgeschenken samenstellen.

Herfstgeschenken voor onderweg

Ook in de herfst moeten veel mensen voor het werk op pad. Daarmee heeft u een mooie doelgroep waar u diverse herfstgeschenken aan kunt uitdelen. Laat bijvoorbeeld een paraplu bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Elke keer wanneer de bedrukte paraplu gebruikt wordt, dan kunnen veel mensen uw bedrijfsnaam of logo zien. Ook kunt u een poncho bedrukken om ervoor te zorgen dat uw doelgroep droog blijft wanneer ze naar buiten moeten. De bedrukking op een poncho zal ook goed opvallen en is goed zichtbaar. Daardoor heeft het geschenk redelijk veel impact. Een paraplu of poncho niet een geschenk wat u graag wilt geven? Dan biedt De Pennenboer ook nog een ander handig geschenk voor onderweg. Laat bijvoorbeeld een thermosbeker bedrukken. Daarmee kan uw relatie, werknemer, klant of andere doelgroep een lekkere warme drank meenemen voor onderweg. Hierdoor komt u regelmatig naar voren dankzij de bedrukking op de thermosbeker. Daardoor blijft u in de gedachten zitten, maar kunnen ook andere mensen de bedrukking zien en kennis maken met uw bedrijf.

Diverse herfstgeschenken voor thuis

Naast geschenken die onderweg gebruikt kunnen worden zijn er uiteraard ook geschenken die goed thuis gebruikt kunnen worden. Vooral op de koudere dagen gaan we niet graag naar buiten, maar blijven we liever in onze warme woning. Ook hier kunt u als bedrijf een steentje aan bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan mokken bedrukken. Daar kan bijvoorbeeld lekkere warme chocolademelk uit gedronken worden. Ook kunt u theeglazen bedrukken of laat een fleece deken bedrukken, want ook met deze geschenken kunt u uw relatie, klant of andere doelgroep warm houden. Daarnaast zijn dit ook goede geschenken die in de winter gebruikt kunnen worden. Daardoor geeft u niet een geschenk voor een korte periode, maar juist een geschenk dat elk jaar opnieuw gebruikt kan worden tijdens de koudere dagen. Wilt u ook graag herfstgeschenken gaan bedrukken? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10