PERSOONLIJK ADVIES

Geschenken tip: Broodtrommels!

Geschenken tip: Broodtrommels!

Passende relatiegeschenken zijn een uitstekend idee wanneer u een relatie of klant waaraan u een cadeau wilt schenken goed kent. U kunt dan kiezen voor een geschenk dat bij de persoon past of aansluit bij zijn of haar hobby’s. Op die manier weet u zeker dat er veelvuldig gebruik zal worden gemaakt van het geschenk. Het komt natuurlijk ook vaak voor dat u de relatie of klant niet goed kent en ook niet precies weet waar hij of zij van houdt. Het is dan van belang dat u kiest voor een geschenk waar iedereen wat aan heeft. Dit is ook het geval wanneer u kiest voor een relatiegeschenk of promotieartikel dat u aan veel verschillende mensen gaat schenken. Het zal in dat geval niet gaan om een persoonlijk cadeau maar om een cadeau dat iedereen krijgt en waar (hopelijk) ook iedereen gebruik van zal maken. Er zijn diverse geschenken te bedenken die altijd wel van pas komen. Een voorbeeld daarvan is de broodtrommel!

Een bedrukte broodtrommel schenken

De broodtrommel is een relatiegeschenk waar veel volwassenen maar ook kinderen wat aan kunnen hebben. Het is een handig artikel dat broodjes of andere etenswaren voor de lunch heerlijk vers houdt. Het is een handig item om mee te neme naar werk of naar school. Ook in de weekenden wanneer men op pad gaat kom de broodtrommel uitstekend van pas. U kunt de broodtrommel schenken aan uw relaties of klanten wanneer u weet dat zij kinderen hebben maar ook wanneer dat niet het geval is. Uw werknemers kunt u ook blij maken met een broodtrommel waar zij hun lunch voor werk in mee kunnen nemen. Er zijn verschillende soorten broodtrommels te verkrijgen, in diverse afmetingen en kleuren. Een broodtrommel bestelt u al voor minder dan een euro. Laat de broodtrommel bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo en u heeft een relatiegeschenk dat voor u ook dient als reclamemiddel.

Gerelateerde en overige relatiegeschenken

In de categorie broodtrommels zijn er natuurlijk ook diverse andere geschenken waar u aan kunt denken. De broodtrommel is handig om broodjes voor de lunch in mee te nemen. Tegenwoordig denken steeds meer mensen aan hun gezondheid en ze op sommige dagen kiezen voor een lekkere salade in plaats van brood. Saladesets zijn daarom ook een uitstekend idee als het om geschenken gaat. Ontbijten is ontzettend belangrijk, veel mensen hebben in de ochtend haast en eten hun ontbijt daarom onderweg of pas op hun werk. Er zijn ook verschillende ontbijtbakjes of ontbijtbekers die u aan uw relaties of klanten kunt schenken. De klant die veel onderweg is kunt u ook een thermosfles schenken om ook onderweg te kunnen genieten van een warme bak koffie of een kop thee. Zo zijn er vele verschillende mogelijkheden. Welk artikel u ook kiest, laat het artikel bedrukken. Zo heeft u een marketingtool in handen die zorgt voor het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.