PERSOONLIJK ADVIES

Geschikte relatiegeschenken voor de fiets

Nederland is een fietsland. Ons kleine, koude kikkerlandje heeft meer fietsen dan inwoners en er is geen enkel land op de wereld die dit evenaart. In 2015 waren er ruim 22,5 miljoen fietsen in Nederland. Omdat op elke hoek van de straat fietsen te vinden zijn, is een relatiegeschenk voor de fiets een ideale manier om uw bedrijf te promoten. Naast dat u uw merk onder ogen brengt van vele mensen is een relatiegeschenk voor de fiets ook nog eens functioneel. Een win-win situatie voor zowel de gever als de ontvanger!

Wat zijn de mogelijkheden?

Op het gebied van relatiegeschenken zijn er veel mogelijkheden. Relatiegeschenken die u kunt gebruiken op de fiets of tijdens het fietsen, zijn er veel minder. Met een tof relatiegeschenk valt u dus zeker op bij (potentiële)klanten! Benieuwd welke relatiegeschenken hiervoor geschikt zijn? Wij zetten er een paar op een rijtje.  

Het regent, het regent..

Juist. Nederland is nou eenmaal een land waarin veel gefietst wordt en waar veel regen valt. Op het weer valt geen pijl te trekken. Als het de ene dag subtropisch warm is, kan het de volgende dag alleen maar regenen. Toch stappen Nederlanders door weer en wind op de fiets. Een perfect relatiegeschenk is een zadelhoes deze houdt het zadel droog tijdens regenachtige dagen. Het is mogelijk om de zadelhoes te bedrukken met uw bedrijfsnaam en logo. Wanneer mensen een geparkeerde fiets passeren kan een opvallende zadelhoes de aandacht trekken. Zorg wel voor een uniekeGesc en opvallende zadelhoes, bijvoorbeeld een felgekleurde hoes. Bekijk bij de mogelijkheden in onze webshop.   

Fietsen door de drukte van de stad

Vooral in de grote steden ontkom je er niet aan wanneer je op de fiets zit. Zeker met goed weer zijn er vele fietsers op de weg te vinden. De een fietst nog harder dan de ander. Wat in dat geval een ideaal en bruikbaar relatiegeschenk kan zijn, is een fietsbel bedrukt met uw logo. Fietsbellen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en verschillende kleuren. Kies voor een unieke combinatie met uw logo en u heeft een zeer praktisch relatiegeschenk voor uw klanten.

Nog meer mogelijkheden voor de fiets

Naast een zadelhoes of fietsbel zijn er natuurlijk nog veel andere mogelijkheden voor relatiegeschenken die fiets-gerelateerd zijn. Het is belangrijk hier goed over na te denken wanneer u een relatiegeschenk wilt uitdelen, die in het teken van fietsen moet staan. Denk bijvoorbeeld eens aan een set fietslampjes die verpakt zijn in een kunststof doosje. Dit doosje kan bedrukt worden met uw naam. U hoeft zeker niet bang te zijn dat het doosje eenmalig gebruikt gaat worden. Tegenwoordig worden fietslampjes er telkens na gebruik weer afgehaald. Bang dat ze worden gestolen door fietsers die geen lampjes aan hun fiets hebben. Het is dan makkelijk om de lampjes weer terug in het doosje te stoppen en dit doosje standaard in de tas te hebben.

Hulp nodig?

Zo ziet u dat er veel mogelijkheden zijn voor relatiegeschenken. Op de website van De Pennenboer vindt u nog veel meer relatiegeschenken die geschikt zijn voor de fiets. Wanneer u graag wat meer informatie wilt over relatiegeschenken voor de fiets of andere relatiegeschenken, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het kiezen van een passend relatiegeschenk!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.