PERSOONLIJK ADVIES

Handdoeken als relatiegeschenk

Handdoeken als relatiegeschenk

De handdoek, in welke vorm dan ook, is een geweldig product om in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel. Dagelijks wordt de badhanddoek door iedereen gebruikt, daarnaast zijn er nog verschillende andere soorten handdoeken die op bepaalde momenten ook van pas komen. Het schenken van een bedrukte handdoek betreft een win-win situatie. Het originele cadeau komt altijd van pas, de ontvanger zal er dan ook zeker gebruik van maken. Omdat de handdoek een groot oppervlakte heeft kunt u deze laten voorzien van een mooi ontwerp, uw bedrijfsnaam of -logo. De ontvanger zal bij gebruik ervan altijd even aan u worden herinnerd. De handdoek kan worden gebruikt binnenshuis, maar schenkt u een ander soort handdoek dan wordt deze mogelijk ook buitenshuis gebruikt en door anderen gezien. Dit resulteert mogelijk in extra naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Diverse soorten handdoeken

Zoals gezegd zijn er vele soorten handdoeken als promotieartikel of relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een wat kleinere sporthanddoek. Deze handdoek kunt u uitdelen ter promotie op een sportief evenement of in combinatie met andere sportartikelen schenken aan een sportieve relatie. In de zomermaanden kunt u grote strandhanddoeken laten bedrukken. Deze komen zeker van pas op een warme zomerdag aan het strand of misschien worden deze wel meegenomen naar het buitenland. Zo kan men ook op deze plekken kennismaken met uw bedrijf. Andere voorbeelden zijn washandjes, gastendoekjes of opfrisdoekjes. Gastendoekjes kunt u cadeau doen maar u kunt deze ook bestellen voor op uw eigen kantoor. Wanneer gasten gebruik maken van het toilet komen zij ook het bedrukte gastenhanddoekje tegen. Een ander leuk idee is een bedrukte hamamdoek. Natuurlijk kan deze worden gebruikt in de hamam maar deze handdoek is ook zeer geliefd om mee te nemen naar het strand waar hij dient als strandhanddoek of naar een park om als kleedje te gebruiken. U kunt er ook voor kiezen om uw relaties een heerlijk badstoffen badjas met handdoek te schenken. Een badjas kan thuis worden gedragen of tijdens een bezoek aan een wellnesscenter of sauna. Met een bedrukte badjas is uw relatie op dat moment voor u een wandelend reclamebord!

Handdoeken laten bedrukken

Wanneer u handdoeken schenkt ter promotie of als relatiegeschenk, dan laat u deze natuurlijk eerst bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo. U kunt handdoeken op verschillende manieren laten bedrukken. Zo kunt u deze laten bedrukken door middel van zeefdruk of digitale print. Bij digitale print wordt de gehele handdoek naar uw eigen inzicht bedrukt en kan er gebruik worden gemaakt van verschillende kleuren. Een ander manier is band inweving. Waar de bedrukking alleen plaats vindt in de band van de handdoek door middel van inweving. De band van de handdoek kan ook worden bedrukt door middel van band printing. Deze manier van bedrukking is erg snel. Alle verschillende wijzen van bedrukken hebben een mooi en langdurig effect. Bij de PennenBoer kunt u terecht voor een ruim assortiment aan diverse soorten handdoeken die u allen kunt laten bedrukken. Bekijk het assortiment en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.