PERSOONLIJK ADVIES

Handschoenen als relatiegeschenk

Met relatiegeschenken is het belangrijk dat u denkt aan bepaalde factoren om de geschenken in goede aarde te laten vallen. Het is van belang om rekening te houden met het seizoen als u relatiegeschenken uit gaat zoeken. Bedenk wanneer u de geschenken weg wilt geven en welke producten bij die periode passen. Tevens is het van belang om te kijken naar de doelgroep waar de relatiegeschenken voor bedoeld zijn. Als u op zoek bent naar promotieartikelen is het belangrijk om te kijken welke doelgroep u wilt bereiken met de geschenken.

Bent u op zoek naar een echt winters artikel, dan zit u met handschoenen altijd goed. Handschoenen kunnen zowel als relatiegeschenk en als promotieartikel worden gebruikt. Er zijn verschillende soorten handschoenen waar u uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor simpele vingerhandschoenen of handschoenen die kunnen worden gebruikt in combinatie met smartphones. De vingertopjes van de handschoenen bestaan dan uit een andere stof waarmee op het scherm kan worden getikt. Ook kunt u kiezen voor heerlijke warme wanten of ga ertussenin zitten met de half-vinger handschoenen. Genoeg mogelijkheden dus!

Wanneer handschoenen weggeven

Voorkom dat uw klanten en relaties het koud krijgen in de wintermaanden en kies voor handschoenen als relatiegeschenk. De klant zal u dankbaar zijn voor het geschenk en iedere keer als hij of zij de handschoenen gebruikt, wordt er weer gedacht aan uw bedrijf. U kunt er ook voor kiezen om handschoenen aan uw werknemers te geven in bijvoorbeeld een kerstpakket. Tevens is het mogelijk om handschoenen te gebruiken als promotieartikel. Om uw bedrijf te kunnen promoten door middel van handschoenen is het van belang dat deze eerst worden bedrukt. U kunt de handschoenen laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Iedereen weet dan waar de handschoenen vandaan komen en zo creëert u eenvoudig een grotere klantenkring.

Bedrukte handschoenen online bestellen

Bent u benieuwd waar u bedrukte handschoenen eenvoudig online kunt bestellen? Bij De PennenBoer zit u dan goed. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod handschoenen die u kunt laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Ook kunnen deze erop worden geborduurd. De bedrukking en borduring is van uitstekende kwaliteit en blijft daardoor goed zitten.

Naast handschoenen zijn er nog veel meer winterse artikelen. Het is verstandig om de relatiegeschenken en promotieartikelen voor de wintermaanden op tijd te bestellen. U kunt deze het beste vroeg in huis hebben zodat u genoeg tijd heeft om te bedenken waar u ze voor gaat gebruiken en waar u deze weg gaat geven. Wilt u graag meer informatie over winterse relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder en kunnen u voorzien van hoogwaardig advies!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.