PERSOONLIJK ADVIES

Het ideale zomer relatiegeschenk: Een bedrukte koeltas!

Bent u op zoek naar een ideaal relatiegeschenk voor een klant, relatie of medewerker? Dan is een koeltas een leuk idee om als geschenk te kunnen geven. In de zomermaanden gaan mensen vaak een dagje naar het strand, een recreatiepark of andere plek waar ze goed kunnen zijn met de warmte. Drinken halen bij een horecagelegenheid kan erg duur zijn. Zelf drankjes of eten meenemen is een optie, maar met het warme weer niet heel ideaal doordat alles warm wordt. De oplossing? Een koeltas! Wat is er nou mooier dan een koeltas met naam of logo van onderneming of vereniging? Het is een relatiegeschenk dat veelvuldig gebruikt zal worden, het eindigt niet onderin de kast! Een ander bijkomend voordeel is dat veel mensen het logo op de tas zien, aangezien een koeltas vaak op drukke openbare plekken wordt gebruikt. De koeltas is het ideale relatiegeschenk voor in de zomer!

Voordelen van een bedrukte koeltas

Als bedrijf of vereniging wilt u een relatiegeschenk geven waar uiteindelijk echt iets mee gedaan wordt door diegene die het geschenk ontvangt. Wanneer het een relatiegeschenk niet wordt gebruikt of zelfs direct wordt weggegooid is dat zonde en slecht voor het milieu. Het geschenk moet functioneel zijn en veel gebruikt worden. Een koeltas is een geschenk die, met name in de zomer, veel gebruikt zal worden. Wanneer u ervoor kiest om een logo op de tas te laten bedrukken, dan weet u zeker dat het gezien gaat worden.

De koeltassen zijn in vele vormen, kleuren en formaten verkrijgbaar. Wilt u een koeltas waar alleen blikjes in meegenomen kunnen worden om verkoeling te kunnen bieden? Of wilt u een koeltas waar eten gekoeld in bewaard kan worden? Het kan allemaal! Een grote koeltas is handig om voor de hele dag eten en drinken mee te kunnen nemen. De kleine tassen zijn handig om bijvoorbeeld alleen wat drinken mee te nemen. De koeltassen zijn voorzien van een thermische laag die de warmte buiten houdt. Wanneer u een goed koelelement in de tas hebt blijven de consumpties lekker gekoeld. Heerlijke koude drankjes de gehele dag door! Wilt u echt opvallen met een koeltas? Kies voor een opvallende kleur en laat hem bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

Bereik veel mensen met de bedrukte koeltas

Een bedrukte koeltas is een leuk geschenk om weg te geven aan uw relatie, klant of medewerker. De bedrukking zorgt ervoor dat u ook veel naamsbekendheid kan verwerven. Wilt u de koeltassen goedkoop laten bedrukken dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres!  De koeltas wordt op mooie zomerdagen overal mee naartoe genomen en veel mensen zullen de tas zien. Relatiegeschenken worden steeds populairder en veel mensen vinden het leuk om een geschenk te krijgen. Een relatiegeschenk hoeft niet extreem duur te zijn. Voor een paar euro heeft u al een mooie koeltas!

De koeltassen zijn verkrijgbaar in onze webshop. Toch op zoek naar een ander relatiegeschenk? Wij hebben een groot aanbod relatiegeschenken in ons assortiment. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. De Pennenboer kan u voorzien van persoonlijk advies.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.