PERSOONLIJK ADVIES

Inspiratie voor Eindejaarsgeschenken

Inspiratie voor eindejaarsgeschenken

Met de feestdagen in zicht, nadert ook het einde van dit jaar. De laatste decembermaand is een sfeervolle maand die zich uitstekend leent om de banden met uw relaties en personeel te versterken. Dit doet u door het schenken van een eindejaarsgeschenk. U kunt uw personeel bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar met een leuk eindejaarsgeschenken. Relaties of klanten verrast u en bedankt u voor hun samenwerking door middel van een leuk geschenk. Er zijn vele betaalbare en luxe artikelen geschikt als eindejaarsgeschenk. U maakt uw eindejaarsgeschenk onvergetelijk door ze te laten personaliseren. U kunt het geschenk laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo en een eventuele eindejaar wens. In de laatste maand van het jaar zijn er voldoende mogelijkheden om het uw medewerkers en relaties te bedanken voor het afgelopen jaar. Zo kunt u het eindejaarsgeschenk cadeau doen tijdens een kerstlunch, een eindejaar borrel of in het nieuwejaar tijdens een nieuwjaarsborrel. U laat uw waardering blijken en uw relaties en klanten zullen u dankzij een bedrukt eindejaargeschenk ook zeker niet vergeten in het nieuwe jaar!

Het eindejaargeschenk kiezen

Er zijn vele soorten artikelen te bedenken die zich uitstekend lenen als eindejaarsgeschenk. Wilt u uw personeel en/of relaties allen hetzelfde geschenk geven, kies dan voor een standaard geschenk dat door iedereen kan worden gebruikt. U kunt daarbij denken aan een wijn- of biergeschenk, verschillende multimedia geschenken, leuke drinkflessen of een (luxe) pennenset. Deze eindejaarsgeschenken vallen bij iedereen in de smaak. Wanneer u de artikelen laat bedrukken met uw bedrijfsnaam, zal bij gebruik ervan nog vaak aan u en uw bedrijf worden teruggedacht. Ook komen er mogelijk anderen in aanraking met uw bedrijfsnaam. De wijn wordt mogelijk geschonken tijdens een diner, en een drinkfles zal overal mee naartoe worden genomen. U kunt er ook voor kiezen om uw relaties ieder een passend geschenk te geven. Dit vergt iets meer moeite, maar het zal ook zeker de moeite waard zijn. Heeft uw relatie hobby’s, houdt deze van een bepaalde drank of wijn, is het een sportliefhebber of houdt uw relatie van reizen? Stel uzelf deze vragen en pas het geschenk hier op aan. De sportliefhebber maakt u blij met een sporttas of een sportshirt, de wijnliefhebber met een speciale wijn en de uw relatie die veel reist geeft u een bedrukte koffer cadeau. Zo zijn er nog tal van voorbeelden te bedenken. U onderscheidt zichzelf door het geven van een passend, origineel en gepersonaliseerd relatiegeschenk.

Bedrukte eindejaarsgeschenken bestellen

Heeft u door bovenstaande informatie inspiratie opgedaan of juist helemaal niet? Bekijk dan het online aanbod aan eindejaarsgeschenken van de Pennenboer op goedkooppennenbedrukken.nl. Wanneer u al een idee heeft kunt u kiezen voor de categorie waarin het door u bedachte geschenk valt. Het aanbod wordt vervolgens overzichtelijk weergegeven. Wanneer u nog geen idee heeft, kunt u eerst alle categorieën bekijken en deze vervolgens doorlopen. Het aanbod maakt u kleiner door gebruik te maken van de verschillende filters. Alle geschenken kunt u laten bedrukken. Wij maken gebruik van diverse druktechnieken afhankelijk van de geschenken waarvoor u kiest. Bekijk ons aanbod en maak uw keuze! Heeft u hulp nodig, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.