PERSOONLIJK ADVIES

Jute tassen

Er is erg veel keuze uit verschillende relatiegeschenken. Wilt u graag met uw bedrijf een steentje bijdragen aan het milieu en de natuur? Kies dan voor een eco of duurzaam relatiegeschenk. De jute tas valt hier onder en is een milieuvriendelijk geschenk die u aan uw relaties of klanten kunt geven. Ook kunt u deze tassen laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam, zo weet iedereen waar de tas vandaan komt. Op deze manier kunt u ook nog eens de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten met deze duurzame artikelen. Er zijn diverse soorten jutte tassen in verschillende maten en vormen. Een jute tas is vaak beschikbaar in een bruine of beige achtige kleur. Maar het is ook mogelijk om een gekleurde jute tas weg te geven.

Voordelen van een jute tas

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een jute tas als relatiegeschenk of promotieartikel. Het gebruik van een jute tas brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. Denk hierbij aan de duurzaamheid van het product, het materiaal is namelijk herbruikbaar en daardoor milieuvriendelijk. Jute tassen zijn gemaakt van plantaardige vezels die tot draden worden gesponnen. De jute is 100% biologisch afbreekbaar en daardoor composteerbaar. Naast de milieuvriendelijke voordelen van een jute tas, is een jute tas ook nog eens erg sterk. Het materiaal wordt zo in elkaar gewoven dat de tas heel wat kan hebben. Tevens zijn de jute tassen ook erg hip en trendy. 

Een jute tas laten bedrukken

Jute tassen zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Iedereen kan wel een tas gebruiken voor bijvoorbeeld boodschappen of tijdens het winkelen. De jute tassen zijn daardoor erg geschikt voor winkels en supermarkten om zo ook milieuvriendelijke tassen aan te kunnen bieden bij de kassa. Daarnaast kunnen de jute tassen ook worden toegepast bij promotionele doeleinden van bedrijven. Hierbij kunt u denken aan het uitdelen van deze duurzame tassen bij beurzen en evenementen. Als u de jute tassen laat bedrukken met een logo of bedrijfsnaam, weet iedereen waar ze vandaan komen en zo creëert u eenvoudig een goede bedrijfsnaam en een betere naamsbekendheid. Als de ontvanger dan met uw jute tas rondloopt, wordt uw bedrijf binnen no time onder de aandacht gebracht bij een zeer grote doelgroep. Een perfect promotieartikel dus!

Wilt u graag meer informatie over jute tassen als promotieartikel of relatiegeschenk? Neem dan gerust contact op met De PennenBoer. Wij voorzien u graag van hoogwaardig advies over onze duurzame geschenken.   

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.