PERSOONLIJK ADVIES

Katoenen tassen: breed in te zetten

Als ondernemer wilt u uiteraard opvallen bij uw (potentiële) klanten, maar ook bij uw relaties. De vraag is dan, hoe doe ik dat? Er zijn verschillende manieren om uw relaties en potentiële klanten te benaderen en tevreden te houden. Eén van deze manieren is met relatiegeschenken of met promotieartikelen. De Pennenboer heeft een breed assortiment met veel verschillende soorten relatiegeschenken en promotieartikelen. Wat dacht u van ons assortiment katoenen tassen? Een katoenen tas is breed in te zetten door de ontvanger en de kans is groot dat deze ook gebruikt wordt. Een tas komt altijd wel van pas. Of u nu bijvoorbeeld boodschappen gaat doen, lekker een dagje wilt gaan shoppen of wanneer u dingen mee wilt nemen tijdens een dagje weg. Een katoenen tas is hiervoor geschikt. Daarom is het ook een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel. De ontvanger kan er in verschillende gevallen goed gebruik van maken en zal uw bedrijf daardoor op een positieve manier onthouden.

Katoenen tassen bedrukken om nog meer op te vallen

Omdat de katoenen tas veel mogelijkheden biedt kan het erg lonen om de katoenen tas dan ook te laten bedrukken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of uw slogan op de katoenen tas te bedrukken. Wanneer uw relatie dan met deze tas over straat loopt is uw naam, logo of slogan goed zichtbaar. Mensen die dit zien zullen onbewust uw bedrijfsnaam, logo of slogan onthouden. Wanneer zij deze weer tegenkomen op bijvoorbeeld het internet, roept dit herkenning op. Daarmee kunt u uw concurrentie voor zijn. Een bedrukte katoenen tas is daarom een goede manier om uw relaties een functioneel geschenk te geven, maar tegelijkertijd ook reclame te maken voor uw eigen bedrijf.

Daarnaast hebben wij naast katoenen tassen nog veel meer andere tassen. Daardoor kunt u verschillende tassen passend maken bij de verschillende relaties. Wij bieden onder andere ook sporttassen, laptoptassen, strandtassen en nog veel meer andere tassen aan. Bekijk onze website eens en zoek het juiste geschenk uit. Vindt u het lastig om het juiste geschenk uit te kiezen? Onze specialisten helpen u graag verder met het kiezen van een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel. Al onze geschenken kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan.

Katoenen tassen bedrukken bij De Pennenboer

Onze katoenen tassen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, designs en prijsklassen. De duurdere katoenen tassen zijn van hogere kwaliteit en zeer geschikt voor uw relaties. Wilt u katoenen tassen bedrukken en inzetten als promotieartikel? Kies dan voor de goedkopere varianten. Laat ze in grote aantallen bedrukken en dan kunt u ze inzetten als promotieartikel en gaan uitdelen. Door de lage prijs zal deze promotieactie niet veel geld gaan kosten. Vrijwel de gehele tas kan worden bedrukt. Daardoor is er genoeg ruimte om uw logo, bedrijfsnaam of een tekst te bedrukken. Wilt u een katoenen tas of andere tas laten bedrukken en inzetten als relatiegeschenk of promotieartikel? Bestel de gewenste hoeveelheid dan eenvoudig via onze website of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het gewenste geschenk en zorgen dat de bedrukking er perfect uitziet.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Erg goede kwaliteit en snel geleverd

Lars uit Neede

10

Makkelijk te bestellen en mooie kwaliteit

Moniek uit Meteren

9

Snel netjes en fijne communicatie

Kevin uit Heerhugowaard

10

Goede kwaliteit

Bob Steendijk uit 's-Hertogenbosch

9