PERSOONLIJK ADVIES

Koffiekopjes bedrukken voor uw bedrijf

Koffiekopjes bedrukken voor uw bedrijf

Voor elk bedrijf is het belangrijk om een goede uitstraling te hebben. Hierbij wordt er vaak groots gedacht, maar ook de kleine dingen kunnen onbewust een grote impact hebben. Neem bijvoorbeeld de koffiekopjes die dagelijks meerdere malen gebruikt worden. Deze koffiekopjes kunnen helpen bij een goede uitstraling. Door bijvoorbeeld uw koffiekopjes te bedrukken kunt u herhaaldelijk een boodschap overbrengen aan uw relatie die bij u op bezoek is. Om de juiste boodschap over te brengen moeten de koffiekopjes bedrukt worden met de juiste tekst of afbeelding. Hier in deze blog leest u verschillende ideeën die u op de koffiekopjes kunt laten bedrukken.

Verschillende bedrukkingen bij diverse gelegenheden

Binnen uw bedrijf wordt er onder andere veel koffie gedronken. Er zijn dan ook verschillende momenten waar er een koffiekopje zichtbaar is. Met een bedrukt koffiekopje kunt u daardoor uw merk of naam steeds onder de aandacht brengen. Neem bijvoorbeeld de onderstaande situaties:

  • Op uw kantoor werken uw werknemers en krijgt u bezoek van klanten en andere relaties. Wanneer u hen een koffiekopje voorzet waar uw bedrijfsnaam, logo of slogan is bedrukt blijft dit onbewust hangen bij de relatie. Dit is een mooie manier van branding en zorgt ervoor dat de klant of andere relatie onbewust uw naam opslaat.
  • Staat u op een beurs? Dan kunt u met een bedrukt koffiekopje wederom een mooie slag slaan. Door uw bedrijfsnaam, logo of slogan op het koffiekopje te bedrukken i.c.m. de naam van de beurs kunt u een mooi aandenken creëren voor de bezoekers. Geef het koffiekopje mee aan de bezoeker. Wanneer het koffiekopje dan na de beurs gebruikt wordt zal uw merk weer onder de aandacht komen.
  • Werkt uw personeel momenteel thuis? Dan kan het een leuk idee zijn om een persoonlijke boodschap of een foto van uw werknemer op een koffiekopje te bedrukken. Zo creëert u een persoonlijk koffiekopje die uw werknemers thuis kunnen gebruiken. Een bedrukt koffiekopje is daarom ook een leuk geschenk. Daarnaast kan het bezoek dat bij uw werknemers thuis komt ook in aanraking komen met het bedrukte koffiekopje en dus uw bedrijfsnaam of merk.

Op verschillende momenten binnen en buiten uw kantoor kan een bedrukt koffiekopje ervoor zorgen dat uw merknaam steeds in beeld komt bij verschillende mensen. Koffiekopjes bedrukken kan daardoor een mooie impact hebben op uw branding.

Impact van het koffiekopje

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden voor het bedrukken van koffiekopjes. Heeft u zelf een leuk idee met een koffiekopje? Laat dan de koffiekopjes bedrukken! Het kopje mag dan van klein formaat zijn. De impact is relatief groot doordat het dagelijks meermaals gebruikt wordt binnen het bedrijfsleven. Hierdoor kan het bijdragen aan de branding van uw merk en is het een ideaal relatiegeschenk. Onderschat het effect van het bedrukte koffiekopje niet! Hopelijk heeft u door ons blog leuke ideeën gekregen of heeft het u aan het denken gezet.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima uitvoering en goede service

Gillian uit Tongeren

10

Goede service goede levering goede prijs klantvriendelijkheid is super

Daniël uit Bergen op Zoom

10

Heel goede service!

Sint Ursula Instituut uit Wilrijk

9

Aanstekers

Timmy uit -

10