PERSOONLIJK ADVIES

Lente & zomergeschenken bedrukken en uitdelen

Als bedrijf kunt u dankzij relatiegeschenken en promotieartikelen veel mensen bereiken en uw naamsbekendheid vergroten. Daarom laten veel bedrijven verschillende producten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam en delen deze uit. Per seizoen zijn er andere artikelen die veel bedrukt worden. Daarom zijn er voor de lente en zomer andere geschenken beschikbaar dan tijdens de wintermaanden. Want in de zomer geef je niet een warme muts of sjaal aan jouw klanten of relaties. Wilt u uw klanten en relaties verrassen met een mooi lente of zomergeschenk? De Pennenboer heeft een ruim assortiment voor u beschikbaar! Lees snel verder voor enkele voorbeelden of bekijk onze website!

Een dagje naar het strand? Wij hebben geschikte producten!

Voornamelijk in de zomer gaan we graag naar het strand. Daar kunt u als bedrijf goed op inspelen door enkele geschenken te bedrukken die uw klanten of relaties mee kunnen nemen naar het strand. Denk dan bijvoorbeeld aan slippers, zonnebrillen, koeltassen of strandballen. Deze geschenken kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Wanneer de geschenken mee worden genomen naar het strand zijn er talloze andere mensen die uw bedrukking ook zullen opmerken. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken en uw naamsbekendheid vergroten.

Want hoe mooi is het dat u op het strand zit en er een strandbal voorbij komt met uw logo of bedrijfsnaam erop. Of dat u naast u een groep mensen ziet zitten met een bedrukte koeltas waarop uw logo of andere bedrukking te zien is. Daarnaast zijn de zomergeschenken zoals slippers, een zonnebril of strandlaken ook buiten het zomerseizoen te gebruiken. Hierdoor kunnen zij voor een langere periode uw bedrijf promoten. Wilt u deze geschenken bedrukken? Bekijk dan ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Lekker barbecueën met uw relatiegeschenken!

Naast dat we graag naar het strand gaan, zijn we in de zomer ook erg van het barbecueën. Zodra het lekker weer is gaat de barbecue aan en kunt u daar met vrienden, familie en collega’s van genieten. Ook voor deze gelegenheid biedt De Pennenboer leuke artikelen aan die u kunt laten bedrukken. Wij bieden diverse barbecue en barbecue accessoires aan die u kunt laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een bbq schort, barbecue set of een complete barbecue. Wanneer uw klanten, relaties of personeel gebruik kunnen maken van uw bedrukte barbecue of de accessoires komt uw bedrijf steeds weer naar voren. Hierdoor krijgt uw bedrijf steeds meer vertrouwen en is de kans groter dat zij met prettige gevoel aan uw bedrijf denken en over uw bedrijf gaan vertellen!

Groot aanbod promotieartikelen en relatiegeschenken bij De Pennenboer

Bent u op zoek naar de juiste geschenken voor uw relaties, klanten of personeel? Dan zit u bij De Pennenboer op het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen. Weet u niet goed waar u moet beginnen of wat u moet bedrukken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten denken graag met u mee!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10