PERSOONLIJK ADVIES

Luxe pennen bedrukken als relatiegeschenk

Wilt u een persoonlijk en bijzonder relatiegeschenk aan uw relaties geven? Denk dan eens aan luxe pennen bedrukken. De luxe pennen zijn er in allerlei soorten en van diverse merken. Hiermee geeft u een gewaardeerd geschenk. Iedereen gebruikt immers pennen en met een luxe pen geeft u wat extra’s cadeau. Luxe pennen bedrukken gaat eenvoudig en snel via De PennenBoer. Lees gauw verder voor meer informatie.

Luxe pennen bedrukken | merkpennen

Luxe pennen zijn er in diverse soorten en van diverse merken. Zo zijn er de merken Parker, Balmain en Waterman. Deze merken staan bekend om hun luxe uitstraling en prettige schrijfwijze. De meeste merkpennen zijn voorzien van een prachtige cadeauverpakking, waardoor luxe pennen bedrukken en uitdelen nóg iets leuker wordt. U kunt kiezen uit vulpen, balpen, rollerbalpen, vulpotlood et cetera.

Luxe pennen bedrukken | soorten pennen

Sommige luxe pennen in de webshop van De PennenBoer hebben meerdere functies. Zoals een rubberen dopje, zodat de pen gebruikt kan worden op een touchscreen. En u kunt ook luxe pennen bedrukken die voorzien zijn van een usb-stick of een powerbank. Met deze pennen heeft de ontvanger altijd extra opslag of energie bij zich. Deze pennen zullen dan ook veel gebruikt worden en men zal er zuinig mee zijn, zodat ze deze lang kunnen gebruiken. Mensen rondom de ontvanger zullen deze pennen zien. Laat u de luxe pennen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, dan maakt de ontvanger automatisch reclame voor uw bedrijf.

Luxe pennen bedrukken | werkwijze bedrukken

U kunt de luxe pennen bedrukken middels een bedrukking van één tot vier kleuren. Metalen pennen kunt u laten graveren. Met deze gravering krijgt de luxe pen een nog mooiere en exclusievere uitstraling. Voor welke pen en welke bedrukking kiest u? Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies, wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via de contactgegevens op deze pagina of via de chat op de website.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.