PERSOONLIJK ADVIES

Een paraplu voor relaties

Een paraplu voor relaties

Niets is zo verraderlijk als het weer in ons regenachtige kikkerlandje. We hebben een prachtige zomer gehad vol zon, maar op z’n tijd kon er ook een flinke regenbui vallen. Er is een koude winter voorspelt, maar voor het gaat vriezen en sneeuwen zal er ook nog genoeg regen gaan vallen. Gezien deze weersvoorspelling, komt een paraplu in Nederland dan ook altijd van pas, in ieder seizoen kan er wel een flinke regenbui vallen. Wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers, (toekomstige) klanten of relaties op onverwachte regenbuien zijn voorbereid, schenk hen dan een paraplu als promotieartikel of relatiegeschenk.  U kunt paraplu’s bestellen en laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Er zijn vele momenten waarop deze goed van pas zullen komen. Op een regenachtige dag kan het maar zo zijn dat er meerdere mensen op straat lopen met de ontvangen paraplu en op dat moment meteen reclame maken voor uw bedrijf. De paraplu zal alle andere wandelaars met of zonder paraplu zeker opvallen. Een bedrukte paraplu kan hierdoor bijdragen aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Keuze uit diverse soorten paraplu’s

Bent u van plan om paraplu’s te bestellen en te laten bedrukken, dan is de keuze reuze. Er zijn paraplu’s beschikbaar in allerlei soorten, maten en in verschillende kleuren. Simpele paraplu’s worden tegen zeer lage prijzen aangeboden. U kunt deze in grote getale bestellen en uitdelen ter promotie of op een regenachtige dag. Uw medewerkers voorziet u van een stevige paraplu voor in hun auto of een opvouwbare paraplu om mee te nemen op de fiets. U kunt paraplu’s neerzetten in uw kantoorruime. Wanneer klanten uw pand verlaten en het regent, geeft u hen een paraplu mee. De paraplu is ook een zeer gewaardeerd relatiegeschenk. Schenk uw relaties een luxe stormparaplu die tegen iedere storm bestand is. Heeft u relaties die graag golfen? Schenk hen dan een golfparaplu. Voor verschillende soorten paraplu’s in diverse prijsklassen kunt u terecht bij de PennenBoer. Alle paraplu’s kunt u laten bedrukken en zo voorzien van uw bedrijfsnaam of -logo. De paraplu is geschikt voor iedere doelgroep. Dit handige artikel zal dan ook door iedereen worden gebruikt.

Seizoen gerelateerde relatiegeschenken en promotieartikelen

De paraplu is een zeer geschikt relatiegeschenk voor de herfst. In de herfst is er in Nederland de meeste kans op regen. Zoals hiervoor al aangegeven komt de paraplu natuurlijk in ieder seizoen van pas. In de herfst of bij kans op regen is ook de poncho een uitstekend idee. Neemt u deel aan een evenement dat buiten plaats vindt en is er kans op regen? Dan zijn paraplu’s vaak niet toegestaan. Laat voor deze evenementen poncho’s bedrukken en deel deze uit. De gasten op het evenement zullen u erg dankbaar zijn. Daarbij wordt er ook reclame gemaakt voor uw bedrijf wanneer een deel van het festival- of evenemententerrein met de poncho rondloopt. Ook in de winter zijn er leuke artikelen die u kunt uitdelen ter promotie of aan relaties kunt schenken. Denk daarbij aan mutsen, sjaals of handschoenen voor de koude dagen of een handige ijskrabber wanneer de ruiten weer zullen bevriezen. In de zomer kunt u denken aan uiteenlopende artikelen als zonnebrillen, strandballen of -stoelen of een badhanddoek. Kiest u voor een seizoen gerelateerd artikel, dan is de kans groot dat het artikel meteen gebruikt wordt en er ook direct effectief reclame wordt gemaakt voor uw bedrijf!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.