PERSOONLIJK ADVIES

Promotionele geschenken in de winter

Promotionele geschenken in de winter

De zomer is nu echt voorbij. Na vele dagen waarin het lang licht was en de zon volop scheen zit de winter er toch echt weer aan te komen. De winter wordt als velen ervaren als een erg gezellig seizoen, maar het is natuurlijk ook het koudste seizoen van het jaar. De winter leent zich uitstekend voor het uitdelen van promotieartikelen. Zet uw bedrijf op de kaart door (toekomstige) klanten in de koudste maand van het jaar een warm hart toe te dragen. Er is al voorspeld dat dit weleens een hele koude winter kan gaan worden. Speel hierop in door (toekomstige) klanten, relaties en werknemers te verassen met artikelen die het leed in de winter een beetje zullen verzachten. Hieronder een aantal voorbeelden van (goedkope) promotieartikelen geschikt voor in de winter.

Sjaals, mutsen en handschoenen als geschenk

De winter is een erg koud seizoen, maar hier kunnen we ons natuurlijk op kleden. Naast een warme winterjas kan iedereen ook een fijne sjaal, muts en handschoenen gebruiken. Heeft u personeel dat buiten werkt, schenk heen dan zeker een set met een warme sjaal, muts en handschoenen om ook in de wintermaanden warmpjes aan het werk te zijn. Staat u in de winter op een evenement of beurs, dan kunt u deze items uitdelen aan de uitgang. De bezoekers zullen warm gekleed naar buiten lopen en met een bedrukte sjaal of muts ook reclame maken voor uw bedrijf. Er zijn allerlei verschillende soorten sjaals, muts en handschoenen te verkrijgen. Kies voor de kleuren van uw bedrijf in combinatie met de bedrukking van uw bedrijfsnaam of -logo. Relaties maakt u wellicht blij met touchscreen handschoenen. Om ook hun mobiele telefoon buiten goed te kunnen bedienen wanneer het ijzig koud is.

De ijskrabber als promotieartikel

Een zeer populair promotieartikel in de winter is de ijskrabber. De ijskrabber zal in de wintermaanden bij iedere auto eigenaar van pas komen. Niets is zo vervelend als een bevroren ruit in de ochtend. Met behulp van de ijskrabber maakt u de autoruit snel weer ijsvrij. De ijskrabber is goedkoop verkrijgbaar en kunt u in groten getale bestellen en laten bedrukken om uit te delen ter promotie. U kunt kiezen voor een goedkoop en simpel exemplaar om uit te delen. Vaste klanten of relaties kunt u blij maken met een wat origineler exemplaar voorzien van een warme handschoen zodat de handen niet koud worden tijdens het krabben of een ijskrabber die ook een parkeerschijf is, handig voor in de blauwe zone.

Thermosfles of -beker als relatiegeschenk

In de winter drinken we graag een heerlijke kop warme koffie of thee, ook onderweg. De thermosfles of -beker is een uitstekend middel om de koffie of thee onderweg mee te kunnen nemen en ervoor te zorgen dat deze niet snel afkoelt. Thermosflessen en bekers zijn er in allerlei soorten, goedkope flessen en bekers kunt u uitdelen ter promotie. U kunt de flessen en bekers ook aan uw eigen personeel schenken dat veel onderweg is.

Bedrukte fleecedekens voor relaties

Het wordt weer kouder en de verwarming gaat in de wintermaanden weer flink omhoog. Om energie te besparen zullen ook veel mensen zich net wat warmer gaan kleden. Een ander hulpmiddel is een heerlijk warme fleecedeken voor ’s avonds op de bank. Ook fleecedekens zijn gemakkelijk te bedrukken en een origineel artikel om in te zetten ter promotie tijdens de wintermaanden.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.