PERSOONLIJK ADVIES

Relatiegeschenk tip: Drinkwaren

Relatiegeschenk tip: drinkwaren

Drinkwaren zijn simpel maar erg geliefde relatiegeschenken of promotieartikelen. Drinkwaren zoals drinkflessen en bidons zijn ook zeker duurzame en milieubewuste geschenken. De producten hebben een lange levensduur. Zij kunnen keer op keer gevuld en hergebruikt worden, dit is anders dan een plastic flesje dat na één keer gebruiken wordt weggegooid. Naast het feit dat het ontzettend goed is voor het milieu om een flesje, bidon of beker meerdere malen te gebruiken, betekent dit ook dat de gebruiker steeds weer herinnerd wordt aan u en uw bedrijf. Een fles of beker voorzien van uw bedrijfsnaam of -logo wordt mogelijk ook door anderen gezien bij het gebruik ervan en is dus ook een uitstekend marketingmiddel!

Bidons ter promotie

Bidons zijn geschikt om te schenken ter promotie aan een sportieve klant of tijdens een sportief evenement. Er zijn vele soorten verschillende bidons verkrijgbaar. De bidons verschillen in grootte, in materiaal en sluiting. De meeste bidons zin gemaakt van kunststof en zijn goedkoop verkrijgbaar. Deze kunt u in groten getale bestellen om uit te delen. Ook zijn er de wat stevigere bidons gemaakt van metaal of aluminium. Alle soorten bidons kunt u laten bedrukken en voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Er zijn diverse manieren om een bidon te laten bedrukken. De PennenBoer kan u adviseren wat de beste druktechniek is voor de door u gekozen bidons.

Drinkflessen als geschenk

Drinkflessen zijn ideaal om overal mee naar toe te nemen. De flessen kunnen vele malen worden hergebruikt en zijn goed voor het milieu. U voorkomt dat er tal van plastic waterflesjes worden weggegooid door iemand blij te maken met een herbruikbare drinkfles. Er zijn diverse soorten drinkflessen verkrijgbaar. De meeste flessen zijn gemaakt van hard en transparant kunststof. Deze flessen kunnen gemakkelijk schoon worden gemaakt en zijn ook geschikt voor de vaatwasser. Er zijn zowel doorzichtige flessen verkrijgbaar als flessen in allerlei kleuren. Ook drinkflessen kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. De fles zal op vele plekken verschijnen, net als uw bedrijfsnaam!

Thermosflessen en thermosbekers

Thermosflessen en -bekers hebben als doel een warme drank warmhouden en kunnen overal mee naartoe worden genomen. Ook deze bekers en flessen kunnen vele malen worden hergebruikt en zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn bekers voorzien van een handig handvat en flessen voorzien van een handige dop die ook als bekertje fungeert. De meeste thermosflessen en -bekers zijn voorzien van een roestvrijstaal of zijn dubbelwandig. Ook deze bekers kun u allen laten bedrukken. In de meeste gevallen vindt bedrukking plaats door middel van tampondruk. Ook kunt u de beker of fles laten graveren.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.