PERSOONLIJK ADVIES

Relatiegeschenken op maat laten maken

Dankzij relatiegeschenken kunt u uw waardering uitspreken naar uw klanten, relaties en werknemers. Om ervoor te zorgen dat deze waardering goed overkomt kunt u ervoor kiezen om een relatiegeschenk op maat te laten maken. Hierdoor zet u net een stap extra en laat u merken hoe belangrijk uw klanten, relaties en werknemers voor u zijn. Met een relatiegeschenk op maat kunt u vele kanten op gaan. Wilt u bijvoorbeeld de namen van de ontvangers op de geschenken bedrukken, kiest u voor een mooie afbeelding of tekst over u en uw relatie of gaat u voor een speciaal jubileum die samen wordt beleefd? Kortom, er zijn diverse mogelijkheden en momenten waarop een relatiegeschenk op maat een goede optie is. Wilt u een relatiegeschenk op maat laten maken? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres!

Maak het speciaal met custom made geschenken

In sommige gevallen kan een relatiegeschenk niet hetgeen overbrengen dat u graag wilt vertellen. Dan kan een op maat gemaakt relatiegeschenk vaak goed van toepassing zijn. Dankzij custom made geschenken kunt u zelf bepalen hoe een geschenk er uit komt te zien. De Pennenboer biedt verschillende mogelijkheden voor custom made relatiegeschenken. Daarbij hebben geschenken dat vaak gebruikt kunnen worden het meest effect. Denk daarom bijvoorbeeld aan een paraplu, boodschappentas of mok. Deze geschenken komen goed van pas in het dagelijks leven en kunnen vrijwel het gehele jaar door gebruikt worden.

Daarnaast kan het ook zijn dat u wilt opvallen met bijvoorbeeld uw evenement. Ook dan bieden wij goede mogelijkheden voor custom made geschenken en producten. Want wij bieden bijvoorbeeld ook festival bandjes of de mogelijkheid tot een custom made medaille. Daarmee heeft u niet alleen een leuk aandenken door middel van het festival bandje, maar ook dankzij de medaille geeft u een mooi aandenken mee van bijvoorbeeld een sportief evenement.

Eindeloos veel mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Doordat er veel producten zijn die u custom made gemaakt kunnen worden, heeft u heel veel mogelijkheden. Daardoor kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom staan de specialisten van De Pennenboer voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem eenvoudig contact met ons op en wij helpen u graag verder. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften en zullen aan de hand met advies op maat helpen om samen een prachtig geschenk te creëren. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en de diverse artikelen? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Bij De Pennenboer zijn er eindeloos veel mogelijkheden voor u beschikbaar!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10