PERSOONLIJK ADVIES

RPET relatiegeschenken bij De PennenBoer

Op 6 maart 2020 hebben vijftien landen en tientallen grote bedrijven het Plastic Pact gesloten. Deze afspraak heeft tot doel: 20% minder productie van plastic in 2025. Dit kan bereikt worden door plastic te recyclen en daardoor een nieuw leven te geven. Ook als u relatiegeschenken bestelt, kunt u voor deze optie kiezen. Bij De PennenBoer bieden wij u een groeiend assortiment artikelen die gemaakt zijn van gerecycled plastic. In dit blog geven wij u hier meer informatie over.

RPET = gerecycled plastic

RPET staat voor gerecycled plastic, waarbij de R staat voor ‘recycled’ en PET voor ‘Poly Ethyleen Tereftalaat’. Veel mensen zullen de term PET kennen van de PET-flessen, de verpakking van onder andere frisdrank. Door PET te recyclen kan het keer op keer opnieuw gebruikt worden en daarmee bijdragen aan een schonere wereld. Er hoeft immers geen plastic weggegooid te worden en ook geen nieuwe gemaakt te worden. 

Ons RPET assortiment

Dat producten worden gemaakt van RPET is een redelijk nieuwe ontwikkeling en daardoor hebben we nog geen uitgebreid assortiment van RPET artikelen. De afgelopen periode hebben wij onze RPET categorie wel gevuld met allerlei verschillende producten, dus u kunt voor allerlei productgroepen een RPET alternatief kiezen.

In de RPET categorie vindt u op dit moment een pen, boodschappentas, opvouwbare boodschappentas, paraplu, zadelhoesje, keycord, sjaal, muts en drie flexibele snoeppotten. Deze onbreekbare snoeppotten hebben een inhoud van 250 ml, 400 ml of 1000 ml en kunnen door hun formaat door de brievenbus. De flexibele RPET snoeppotten zijn ideaal voor mailings of om tijdens een beurs of evenement uit te delen. Blijf de RPET categorie in de gaten houden, wij vullen deze geregeld met nieuwe producten aan.

Kwaliteit RPET producten

De RPET producten worden gemaakt van gerecycled plastic en zijn daardoor net zo stevig als niet-gerecycled plastic. Qua kwaliteit is er dus geen verschil te merken tussen producten gemaakt van wel of niet gerecycled plastic.

Vragen over RPET?

Heeft u vragen over de RPET artikelen van de PennenBoer? Neem dan contact met ons op via de chat op onze website of:

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.