PERSOONLIJK ADVIES

Thermosbekers bedrukken als relatiegeschenk

Thermosbekers bedrukken en uitdelen is een ideale manier om uw werknemers of (potentiële) klanten een gewaardeerd geschenk te geven én uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Thermosbekers zijn zeer geliefd en worden veelgebruikt. Bovendien zien ze er door hun vormgeving al snel luxe uit, zodat het geschenk nog meer gewaardeerd wordt. Laat u de thermosbekers bedrukken met uw bedrijfslogo of een tekst of geeft u ze onbedrukt weg?

Verschillende soorten thermosbekers

In de webshop van De PennenBoer vindt u tientallen verschillende soorten thermosbekers. Ze zijn er in diverse materialen, zoals acryl, aluminium, keramiek, kunststof en metaal. En met diverse inhoudsmaten, zoals 330, 500 en 750 ml. U kunt kiezen voor met of zonder oor, voor een draaideksel of een omklapdeksel en voor allerlei kleuren. Zoals blauw, rood, groen, zwart, zilver, roze en oranje. Of wilt u thermosbekers bedrukken die bestaan uit een kleurcombinatie? Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment. Met de filters kunt u de keuze beperken, zodat u de voor uw bedrijf of relaties thermosbeker kunt uitkiezen.

Thermosbekers bedrukken

Thermosbekers bedrukken kan met verschillende technieken. Bijvoorbeeld met een tampondruk, waarbij de bedrukking met een stempel wordt aangebracht. Bij een zeefdruk wordt de bedrukking met behulp van een sjabloon aangebracht. Bij deze twee opties kunt u kiezen voor meerdere kleuren. Bij gravering kunt u geen kleur kiezen. Hierbij wordt de bovenste laag met een laser weggehaald, waardoor een prachtige bedrukking in één kleur ontstaat.

Thermosbekers bedrukken en gebruiken

Thermosbekers zijn niet alleen een nuttig geschenk in de koude maanden, om warme dranken warm te houden. Thermosbekers bedrukken en uitdelen in warmere maanden is ook een uitstekend idee. Dit relatiegeschenk is namelijk ook te gebruiken voor koude dranken. De dranken blijven urenlang koud in thermosbekers. En door de thermosbekers te bedrukken kunt u uw bedrijf een enorme exposure bieden. Niet alleen de ontvanger zal keer op keer uw bedrijfsnaam zien, maar ook mensen in zijn of haar omgeving. En omdat thermosbekers vaak buiten worden gebruikt, zullen veel passanten op straat en bijvoorbeeld in het openbaar vervoer uw bedrijfsnaam zien.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.