PERSOONLIJK ADVIES

Tote bags bedrukken met uw logo? Bij De PennenBoer!

Een tote bag met úw logo: die bestelt u eenvoudig bij De PennenBoer. In onze webshop vindt u diverse kwaliteiten: van eenvoudige promotasjes tot gemiddelde kwaliteit tot de luxere varianten. Een tote bag bedrukken met uw logo is een fantastisch reclamemiddel. Ook kunt u deze bedrukte tote bags gebruiken om producten in te verpakken of als gevulde goodiebag uit te delen. Bekijk snel alle mogelijkheden in onze webshop!

Tote bags bedrukken | Soorten tassen

In de webshop van De PennenBoer vindt u een uitgebreid assortiment tote bags om te bedrukken. De tote bags zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten: lichte kwaliteit (tot 135 gr/m2), middelzware kwaliteit (vanaf 135 gr/m2) en zware kwaliteit (vanaf 250 gr/m2). U kunt deze kwaliteiten selecteren in de filtering links op de pagina katoenen tassen bedrukken. We hebben de tote bags in heel veel kleuren beschikbaar, u kunt ongetwijfeld uw favoriete kleur vinden.

Tote bags bedrukken | De favorieten van onze klanten

Dit zijn de meest favoriete tote bags van klanten van De PennenBoer:

  • De meest populaire tas van lichte kwaliteit is de Draagtas katoen 105 grams 38 x 42 cm. U kunt duidelijk merken dat dit een lichtere kwaliteit is, daar staat dan ook een zeer lage prijs tegenover.

  • In de categorie middelzware kwaliteit is de Draagtas katoen 140 grams 38 x 42 cm favoriet. Deze tas is stevig en de absolute topper van de bestelde tote bags in onze webshop. Door de grote afname kunnen wij u deze tas tegen een lage prijs aanbieden.

  • De Shopper canvas 300 grams 48 x 36 x 11 cm is de favoriet van onze klanten als ze een tas van zeer stevige kwaliteit willen laten bedrukken.

Tote bags bedrukken | Hoe bestelt u deze tassen?

U kunt in onze webshop uw favoriete tote bag uitkiezen. Kies de kleur tas die u wilt bestellen en geef aan welke bedrukking u wilt en hoeveel tassen u wilt laten bedrukken. Vervolgens kunt u een tekst of een logo uploaden. Kies daarna voor direct betalen of voor betalen op factuur. U ontvangt altijd eerst van ons een digitale drukproef. Dit is een pdf-bestand, met daarin het bestelde product met de bedrukking op de plaats waar die uiteindelijk ook zal komen. Zo ziet u alvast hoe de tote bag er met de bedrukking uit komt te zien. Wilt u hier iets aan veranderen? Geen probleem. Pas als u tevreden bent met het ontwerp gaan wij de tote bags bedrukken.

Contact over tote bags bedrukken

Heeft u vragen over het bedrukken van de tote bags? Neem gerust contact met ons op, wij helpen en adviseren u graag. U vindt onze gegevens op de contactpagina.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.