PERSOONLIJK ADVIES

Relatiegeschenken: de trends!

De wereld is continu aan het veranderen, er zijn allerlei ontwikkelingen. En dat geldt ook voor de relatiegeschenkenmarkt: we zien door de jaren heen diverse trends die elkaar afwisselen. In dit blog zetten we de huidige trends in relatiegeschenken op een rij. Lees gauw verder om te ontdekken met welke relatiegeschenken u volop meegaat in deze trends.

Eco producten | De trends in relatiegeschenken

Het laatste jaar merken we een explosieve vraag naar duurzame producten. In de hele maatschappij is hier veel vraag naar, dus het is niet gek dat deze trend zich doorzet naar de relatiegeschenken. Daarom hebben wij van heel veel producten een duurzame variant in onze webshop. U vindt alle eco producten in de speciale duurzaam & eco categorie, maar ook in de andere categorieën zult u veel duurzame producten tegenkomen.

Deze eco producten worden gemaakt van onder andere biologisch afbreekbaar plastic, gerecycled PET-plastic (RPET), bamboe, jute, kurk, koffiebonenschillen, tarwestro en maïs PLA (polyactide). En bijvoorbeeld ook van gerecycled papier en gerecyclede stoffen, zoals katoen. Door te kiezen voor deze duurzame varianten levert u een bijdrage aan een verminderde productie van plastic of kunt u zelfs afvalverspilling voorkomen (zoals de producten die worden gemaakt van de schillen van koffiebonen, die anders worden weggegooid).

Elektronica | De trends in relatiegeschenken

Een andere trend in relatiegeschenkenland zijn elektronica. Vroeger waren de usb-sticks bijna niet aan te slepen, tegenwoordig worden vooral veel powerbanks, speakers en draadloze opladers besteld. De powerbanks zijn ideaal voor onderweg, hiermee kan uw klant of werknemer gemakkelijk één of meerdere keren zijn of haar telefoon of tablet opladen. Speakers geven een prachtige geluidsweergave van muziek die mensen op hun computer, telefoon of tablet kunnen afspelen. En de draadloze opladers zijn ideaal voor de moderne smartphones, waarmee de ontvanger het apparaat draadloos kan opladen, door het eenvoudigweg op de oplader te leggen.

Bedrukking | De trends in relatiegeschenken

Ook qua bedrukkingsmogelijkheden zijn er trends zichtbaar. Zo is er momenteel steeds meer vraag naar digitale bedrukkingen, waarmee onze klanten een full colour bedrukking kunnen realiseren. Hiermee kunt u kleurrijke ontwerpen creëren en op een prachtige wijze op het gekozen product laten drukken.

Contact over trends in relatiegeschenken

Heeft u vragen over de huidige trends, hoe u hier op in kunt spelen of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. U vindt onze contactgegevens op onze contactpagina, of stuur ons een bericht in de chat. Tijdens werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur reageren wij direct op uw vraag.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.