PERSOONLIJK ADVIES

Veiligheidshesjes gedurende de coronacrisis

Vandaag de dag zien we in elke winkel waar we lopen verschillende coronamaatregelen. Zo geldt er een maximum aantal winkelbezoekers, registratie van de klant, verplicht handen desinfecteren, mondkapjesplicht en overal 1,5 meter afstand houden. Bedrijven nemen veel coronamaatregelen en willen ervoor zorgen dat hun personeel én klanten een veilige winkelervaring kunnen afleggen. De belangrijkste regel die vanaf moment één van de coronacrisis werd ingevoerd, is de 1,5 meter afstand regel. Vanaf 1 juli is deze preventieve regel ingevoerd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar hoe zorgt u ervoor dat de 1,5 meter wordt gehandhaafd binnen uw bedrijf?

Veiligheidshesjes bedrukken

Als bedrijf heeft u de taak gekregen om 1,5 meter afstand tussen de klanten onderling en het personeel te bewaren. Dit blijft al maandenlang een lastige taak voor veel ondernemers. Want hoe zorgt u ervoor dat iedereen constant de 1,5 meter afstand in zijn/haar gedachten houdt? Het antwoord hierop is uw personeel bedrukte veiligheidshesjes laten dragen.

Steeds vaker zien we dat personeel loopt in geel fluoriserende veiligheidshesjes met de tekst ‘Houd 1,5 meter afstand’. Met de bedrukte veiligheidshesjes communiceert u op een duidelijke manier dat men voor elkaars veiligheid moet zorgen. Niet alleen uw personeel moet zich aan de maatregel houden, ook uw klanten dienen 1,5 meter afstand te houden. Veiligheidshesjes met bedrukking geven een duidelijk signaal af en zorgen ervoor dat uw klanten de 1,5 meter afstand beter bewaren.

Toch wordt er vaak gedacht dat de veiligheidshesjes alleen verkrijgbaar zijn in het geel met de standaard bedrukking ‘houd 1,5 meter afstand’. Dit klopt niet, er zijn veel verschillende soorten veiligheidshesjes. Ten eerste zijn er verschillende kleuren, naast geel kunt u kiezen voor de kleuren oranje, rood, wit, groen en blauw. Ten tweede zijn er verschillende sluitingen: Gaat u voor een rits, klittenband of elastiek sluiting? Tot slot kunt u kiezen voor diverse bedrukkingen. Zo kunt u uw veiligheidshesjes aan de voorkant voorzien van uw eigen bedrijfslogo en aan de achterkant van de 1,5 meter afstand regel. Dit zorgt er niet alleen voor dat klanten duidelijk de 1,5 meter afstand regel zien maar dit draagt ook bij aan uw branding.

Hanteer coronamaatregelen binnen uw bedrijf

Zoals u nu weet, ligt de noodzaak om de 1,5 meter afstand te communiceren bij openbare ruimtes hoog. U kunt op een eenvoudige manier uw personeel bedrukte veiligheidshesjes laten dragen zodat er een duidelijk signaal wordt afgegeven aan de klanten. Veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, sluitingen en bedrukkingen. Zorg ervoor dat u naast de 1,5 meter afstand regel ook uw eigen bedrijfslogo op de veiligheidshesjes laat bedrukken. Met bedrukte veiligheidshesjes helpt u de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. U wilt toch ook dat personeel en klanten 1,5 meter afstand houden in uw winkel?

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden

Habiba uit Berchem

10

Goede kwaliteit en goede service

Nathalie uit Merendree

10

Prima product en communicatie

O uit Igesz

9

Super prijskwaliteit verhouding en snelle levering...wat wil je nog meer! TOP!

An Daniëls uit Strijtem

10