PERSOONLIJK ADVIES

Voorbereid op vakantie met bedrukte relatiegeschenken

Nu de vakanties beginnen trekken mensen er massaal op uit. De één vliegt naar Griekenland, de ander rijdt met de auto naar Frankrijk of wellicht zoekt u het dichterbij huis en blijft u lekker in Nederland. Ongeacht waar u heengaat u zal zich goed voorbereiden. Als bedrijf kunt u ook tijdens de vakanties ondersteuning bieden aan uw klanten, relaties en werknemers. Dankzij relatiegeschenken kunt u ook tijdens de vakantieperiode dichtbij zijn. Laat geschenken bedrukken die uw klanten, relaties en werknemers goed kunnen gebruiken. Dan komt u deze vakantieperiode weer tevoorschijn in Griekenland, Frankrijk of in ons eigen Nederland. Hierdoor zijn de relatiegeschenken ook goede reclamematerialen om ook in het buitenland naamsbekendheid te krijgen. Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden van vakantieproducten? Lees dan verder of bekijk onze website!

Goede relatiegeschenken voor de zomermaanden

Tijdens de vakantie kunt u dankzij verschillende geschenken op diverse manieren naar voren komen als bedrijf. Trekt iemand naar de zon toe? Dan kunt u bijvoorbeeld een strandlaken, zonnebril of koeltas laten bedrukken. Daarmee bent u als bedrijf bijvoorbeeld te zien op het strand met het strandlaken, in een drukke stad dankzij de zonnebril of in een druk park door een bedrukte koeltas. Daarnaast heeft de ontvanger van het geschenk veel aan het geschenk zelf. Daarmee helpt u als bedrijf uw klanten, relaties en werknemers om goed voorbereid op vakantie te gaan.

Trekt uw doelgroep juist naar een kouder land? Dan kunt u er ook voor kiezen om een muts, sjaal of fleecedeken te bedrukken. Daarmee kunt u ook in de koudere landen aanwezig zijn met uw bedrijf, maar vooral uw klanten, relaties of werknemers helpen met de juiste en bruikbare relatiegeschenken. De muts en sjaal zijn bijvoorbeeld goed te zien wanneer er buiten gelopen wordt, waardoor er ook op een leuke manier reclame wordt gemaakt voor uw bedrijf. Daarnaast kunt u ook de relatie versterken dankzij deze geschenken en gaan de ontvangers sneller positief over uw bedrijf vertellen. Kortom, allemaal voordelen!

De Pennenboer voor al uw relatiegeschenken en promotieartikelen

Wilt u diverse producten bedrukken voor de vakantieperiode? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Want wij bieden, naast de hierboven genoemde, nog verschillende andere geschenken aan. Hierbij zorgen we altijd voor een uitstekende kwaliteit, topservice en worden de producten tegen scherpe prijzen aangeboden. Dankzij een gratis digitale proefdruk kunt u het resultaat van uw producten alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten, relaties en werknemers voorbereid op vakantie kunnen gaan? Bekijk dan onze producten en laat prachtige geschenken bedrukken bij De Pennenboer!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10