PERSOONLIJK ADVIES

Voordelen van custom made productie

Er zijn erg veel verschillende soorten relatiegeschenken en promotieartikelen. De promotieartikelen kunt u perfect inzetten voor de promotie van uw bedrijf. Het uitdelen van deze artikelen is een uitstekende vorm van reclame die veel zal opleveren voor uw bedrijf. Relatiegeschenken worden vaak weggegeven aan bestaande klanten en relaties. Dit wordt gebruikt om zo de band te versterken en een betere relatie op te bouwen met uw klanten en relaties.

Wilt u graag een promotieartikel dat helemaal past bij uw bedrijf en de uitstraling van het bedrijf? Dan kunt u kiezen voor een speciale custom made productie. Bij custom made productie kunt u producten helemaal op maat laten maken en bedrukken. Bij De Pennenboer is het ook mogelijk om custom made promotieartikelen en relatiegeschenken te bestellen. Zo kunt u producten helemaal naar eigen wens samenstellen en ook bij de bedrukking is er van alles mogelijk. Hieronder vindt u nog een aantal voordelen van custom made productie.

Helemaal aanpassen naar huisstijl

Bij een custom made productie kan zowel het product als de bedrukken helemaal worden afgesteld op de huisstijl van het bedrijf. Op deze manier creëert u eenvoudig eenheid en past het promotieartikel of relatiegeschenk perfect bij uw bedrijf. Door de geschenken aan te passen aan uw huisstijl zal dit positief bijdragen aan de naamsbekendheid.  

Altijd een uniek design

U hoeft bij een custom made productie niet bang te zijn dat andere bedrijven met dezelfde promotieartikelen aan komen zetten. U bent altijd uniek op dat gebied en u kunt door de custom made optie het helemaal naar eigen smaak en stijl ontwerpen. Of dit nou gaat om bedrijfskleding, pennen of tassen, bij De Pennenboer kunt u dit allemaal uniek maken door onze custom made productie.

Maatwerk van A tot Z

Als u kiest voor een custom made productie, dan bent u verzekerd van maatwerk van begin tot eind. Niet alleen de producten kunnen helemaal op maat worden aangepast, maar ook de bedrukking kan geheel naar wens worden gedrukt op de producten. U kunt uw eigen ontwerp en wensen aanleveren en wij gaan voor u aan de slag. Zelfs de levering van de producten kan op maat, alles om uw wensen te vervullen voor de perfecte promotieartikelen of relatiegeschenken.

Wilt u meer informatie over custom made productie en wat we bij De Pennenboer voor u kunnen betekenen hierin? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen u voorzien van advies op maat. U kunt zowel telefonisch als via de mail contact opnemen. Het op maat laten maken van promotieartikelen en relatiegeschenken is nog nooit zo makkelijk geweest!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.