PERSOONLIJK ADVIES

Waarom een bidon als geschenk

Waarom een bidon als geschenk?

Bent u op zoek naar een goedkoop promotieartikel of een origineel relatiegeschenk, denk dan eens aan de bidon. De bidon is een tijdloos relatiegeschenk dat altijd van pas komt. Ook is het een duurzaam geschenk De ontvanger zal er dankbaar keer op keer gebruik van maken. Dit zorgt ervoor dat er minder gebruik wordt gemaakt van plastic wegwerpflesjes. Ook fungeert de bidon voor uw bedrijf als reclamemiddel. Aan een sportieve relatie schenkt u een bedrukte bidon maar een simpel en goedkoop exemplaar kunt u ook in grote getale bestellen en ter promotie uitdelen op een (sportief) evenement. Wanneer u de bidon laat bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo zal deze op het evenement door velen worden gezien. Hiermee vergroot u uw naamsbekendheid. De bidon zorgt niet alleen voor een blije ontvanger maar ook voor reclame voor uw bedrijf.

De mogelijkheden van bedrukte bidons

Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van bedrukte bidons. Zo zijn bidons verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en gemaakt van verschillende materialen. Het grotendeel van bidons is gemaakt van kunststof. Deze bidons zijn er in verschillende groottes en veelal goedkoop te verkrijgen. De bidon kan beschikken over een handige schroefdop of vulopening. Er zijn ook duurdere bidons gemaakt van bijvoorbeeld aluminium of metaal. Deze bidons zijn stevig en gaan een lange tijd mee. Iedere soort bidon kan worden bedrukt met de door u gewenste bedrukking. Er zijn verschillende technieken om een bidon mee te bedrukken. Zo is het mogelijk om bidons te bedrukken met de rondzeefdruk of tampondruk of kunt u digitaal een logo of bedrijfsnaam op de bidon laten printen. De goedkoopste optie is de tampondruk. Het is daarbij wel van belang om te melden dat de bidon vanwege de bedrukking met de hand moet gewassen. Het zou zonde zijn als de bidon na een aantal keer gebruiken niet meer is voorzien van uw bedrijfsnaam!

Overige drinkflessen en andere geschenken en promotieartikelen

Op het gebied van drinkflessen is er naast bidons nog veel meer mogelijk. Zo kunt u ook waterflesjes met wikkel laten bedrukken en uitdelen ter promotie of thermoskannen bestellen voor uw werknemers of klanten die veel onderweg zijn. Andere mogelijkheden zijn bierglazen voor de bierliefhebber of mooie wijnglazen in combinatie met een heerlijke fles wijn voor een vaste klant of relatie. Voor op kantoor kunt u bedrukte koffiekopjes en theeglazen bestellen waar uw klanten uit kunnen drinken wanneer zij uw kantoor bestellen.

Op het gebied van relatiegeschenken en promotieartikelen is ontzettend veel mogelijk. Op goedkooppennenbedrukken.nl vindt u een ruim assortiment aan artikelen in diverse categorieën. Wanneer u kiest voor een passend artikel of geschenk, weet u dat er gebruik van zal worden gemaakt. Dit levert een win-win situatie op: een blije ontvanger en reclame voor uw bedrijf.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.