PERSOONLIJK ADVIES

De picknickmanden

De bedrukte picknickmanden bij de Penneboer hebben verschillende uitstralingen. Van een moderne look met felle kleuren tot een ouderwetse look met neutrale kleuren. Beide kunnen ze bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp.

Voor de wijnliefhebbers zijn er bedrukte picknickmanden waarin speciale wijngaten zitten. Hierin blijven wijnflessen stevig en rechtop staan, wel zo handig.

Meenemen

Uiteindelijk heeft een picknickmand maar één functie; gemakkelijk picknick benodigdheden vervoeren. De spullen die echt niet mogen ontbreken bij een picknick zijn:

  • Bestek;
  • Drinkwaren;
  • Servies;
  • Eten;
  • Drinken;
  • Deken/picknickkleed.

Als dit allemaal in één bedrukte picknickmand past, is de picknick al bijna geslaagd. Er moet alleen nog een mooi plekje in het bos of op het strand gevonden worden om alles uit te pakken, lekker zitten en genieten.

De bedrukking

De picknickmanden kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Bent u benieuwd hoe uw gekozen bedrukking op een mand eruit komt te zien? Vraag dan een gratis digitale proef aan. Zo krijgt u een beeld hoe de bedrukte picknickmand eruit komt te zien.

Mocht u niet helemaal tevreden zijn met het ontwerp, dan kan er nog van alles aangepast worden. Pas als u akkoord geeft, zullen wij de productie starten.

Het is ook mogelijk om de picknickmanden onbedrukte te bestellen.

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via: info@depennenboer.nl, bel naar 074 – 711 0211 of stel uw vraag in de chat op de website.

Combineren of toch niet gevonden wat u zoekt? Bekijk dan: zonnebrillen, petten en koeltassen.

Picknickmanden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super goeie service, site kan iets beter

Jan uit Utrecht

8

Erg mooie caps!

Marijke Stolk uit Diemen

10

Snel en goed geleverd

Michael uit Capelle aan den IJssel

9

vlot, efficiënt en sympathiek

Nicolas Timmermans uit 's-Gravenwezel

10